More

  AKTIVITETE NDËRTIMORE PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS GJORÇE PETROV

  - Marketing -


  Po vazhdojnë aktivitetet ndërtimore në kuadër të projektit për rindërtimin e rrugës Gjorce Petrov në pjesën nga ndërtesa e komunës deria te pompa e karburantit Makpetrol.

  Njëri drejtim i rrugës plotësisht është asfaltuar, dhe shtresa e vjetër dhe e dëmtuar e pjesës tjetër është duke u gërryer. Në periudhën e ardhshme, ekipet në terren do të punojnë me një ritëm më të forcuar në mënyrë që të përfundojnë sa më shpejtë të gjitha punimet ndërtimore në këtë rrugë.
  Me këtë projekt është parashikuar rikonstruksion i plotë i rrugës në gjatësi prej rreth 1.500 metrash, ku po kryhet gërryerje e plotë e shtresës së sipërme të dëmtuar deri në 20 centimetra në një sipërfaqe prej 21.240 metrash katrorë dhe aplikohet shtresë e re asfalti.

  Për realizimin e këtij rikonstruksioni nga buxheti i Qytetit janë ndarë rreth 50 milion denarë.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  STUHI E RREZIKSHME NË SPANJË, KËRCËNOHET EDHE FRANCA

  Stuhia e fuqishme Gloria, që përfshiu të hënën pjesën më të madhe të Spanjës lindore, shkaktoi vdekjen e së...

  Sot fillon gjysmëvjetori i dytë, nxënësit kthehen në bankat shkollore

  Pas pushimit dimëror trejavësh, nxënësit sot i janë rikthyer bankave shkollore për gjysmëvjetorin e dytë të vitit shkollor 2019/2020. Mësimi...

  ALBIZ organizon Panairin e Bizneseve të Sarajit

  Fondacioni për zhvillimin e arsimit dhe kulturës ALBIZ edhe këtë vit organizon “Panairin e bizneseve të Komunës së Sarajit...

  U promovuan 13 automjete për nevojat e poliklinikave të Shkupit

  Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe dhe drejtorët e Shtëpisë së Shëndetit, Viktor Isjanovski dhe Besim Koka, sot kanë marrë...
  - Marketing -
  - Marketing -