More

  PA BUKË, PA SHKOLLË, PA SHTËPI… JETIMI 10 VJEÇ NGA DY DITË RRI PA USHQIM

  Quhet Fetah dhe i ka vetëm 10 vjet. Ai mban emrin e babait që asnjëherë nuk e takoi. Ende pa e thithur ajrin e parë në...

  Mbahet mledhja e 2-të e Këshillit Komunal në Komunën e Sarajit

  Dje u mbajt mledhja e 2-të e Këshillit Komunal të Komunës së Sarajit. Në këtë mledhje u votua Propozim – Vendim për vendosje të bashkëpunimit...

  Foto mahnitëse të Matkës

  Shkupi në përgjithsi , e Saraji në veçanti karakterizohet me Matkën. Bukuritë natyrore të saj janë mahnitëse për të gjithë vizitorët. Në vazhdim ju sjellim foto...

  NP “Parqet dhe Gjelbërimet” mbjellën lule te Stacioni Policor në Matkë

  Vazhdon aksioni i Ndërmarjes Publike Parqet dhe Gjelbërimet për mbjelljen e luleve në Komunën e Sarajit. Pas mbjelljes së mbi 2000 luleve në Sheshin e...

  Filloi vendosja e pllakave të bekatonit në Bukoviç

  Shkup, 11 maj – Kryetari i Komunës së Sarajit, Bekim Murati i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij, ndoqën nga afër punimet për ndërtimin e...

  EVN Maqedoni, hapet qendra ekspozuese “Matkë”

  Hidrocentrali i vjetër “Matka” prej sot do të jetë qendër ekspozuese. Me këtë, Maqedonia është vendi i parë me Qendër të këtillë për energji...

  Mbjellen lule përeth “Sheshit të Flamurit”

  Ndermarja Publike "Parqet dhe Gjelbërimet"  sot mbollën lule përeth sheshit të Flamurit në Saraj. Ky aksion është bërë në bashkëpunim edhe me Komunën e Sarajit. ...

  SHKA “Duflla” – Raçe mer çmimin “Pika më autentike e festivalit” në Deçan

  Shoqëria Kulturore Artistike “Duflla”, nga Raçja, ka marë pjesë në festivalin tradicional ndërkombtar, në Deçan të Kosovës, ku është paraqitur me disa valla burimore...

  Të fundit

  ​Zaev: Nuk duam zgjedhje pa opozitën

  Ndërsa Maqedonia Veriore ndodhet në javën e fundit të...

  Saraj: Premtimet parazgjedhore 2017 (Video)

  Derveni.info duke luajtur rolin e vet si medium lokal,...

  ASh: Shteti nuk ndihmon qytetarët e bllokuar në shtete të huaja

  Aleanca për Shqiptarët ka reaguar në lidhje me qytetarët...