More

  Besiana nga Saraji që synon ti arijë majet e atletikës

  - Marketing -

   

  Klubi i Atletikës “ LIRIA” i cili funksionon 6 vite me radhë, nuk ndalet në paraqitjen e talentëve të rinj në këtë sport. Vitet e kaluara ky klub na befasonte me zbulimin e talentëve që sapo paraqiteshin në shtigjet e” Atletikës”, arrinin të ngjiteshin në piedestalë, njëkohësisht duke vendosur edhe rekorde shtetërore. Ky klub, vitin që shkoi , na ofroi befasi të këdëshme në disa gara shteërore, nga të cilat gjithnjë atltetët dhe atletet e klubit ngriteshin në piedestal, me paraqitje triumfale në shumë disciplina.

Meritor për sukseset e arritura ishin të gjithë garuesit, ndër t’a edhe Besiana Mustafa, nxënësja e shkëlqyeshme pranë SHMM “ Pançe Karagjozov “ e cila me shumë sukses prezantonte klubin në garat shtetërore dhe ato ndërkombëtare, duke dhënë kontributin e saj në plasmanin gjeneral të klubit në vendin e tretë si dhe plasmanin e ekipit shtetërorë të Maqedonisë në garat Ballkanike. Besiana ishte pjesëmarrëse edhe në garat Botërore për të rinj – “RUMI” në Konja të Turqisë.

Rezultatet e saja dhe puna e palodhshme e saj dhe e trajnerëve të klubit janë pasqyrë e vërtetë e talentes nga Saraji, e cila këtë vit nga Komisioni profesional për vlerësim dhe rangimin e atleteve me meritë të plotë dhe të pakontestueshme e shpalli si atlete më e mire e vitit 2016 në kategorinë e Kadetëve. Disiplinat e caktuara të Besianës janë: kërcimet së gjati, kërcimet së larti dhe kërcimet në 3 hapsh, gjithashtu Besiana kontribon për klubin edhe në garat e vrapimeve stafetore. Trajnerët e klubit dhe seleksionuesi i ekipit shtetërorë kanë shpresa të mëdhaja se ky vit, do të jet edhe viti i befasimeve tjera, vendosjen e rekordeve shtetërore e pse jo edhe ngritjen në piedestal në garat Ballkanike. Ardhmëria sportive e Besianës është shumë e ndritshme. Atë tani e presin garat në Bulgari, Kroaci dhe Slloveni.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Bërns: Fluturimi i aroplanëve për mirëseardhje në NATO shprehje e mbështetjes sonë të përhershme

  Fluturimi i aeroplanëve ushtarak amerikan sot mbi  Shkupin është shpehje e mbështetjes sonë të përhershme për Maqedoninë e Veriut...

  Kim Mehmeti: Mos lejoni të na mbajnë të lidhur si zagarë!

  Shkrimtari dhe publicisti Kim Mehmeti ka reaguar me një shenim në faqen e tij në facebook ndaj sjelljes së...

  Sot përfaqesuesit e Qendrës analitike “Abdilaqim Ademi” patën takim me përfaqësuesit e NDI

  Sot përfaqesuesit e Qendrës analitike “Abdilaqim Ademi” pranë Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Izet Mexhiti dhe z. Pishtar Lutfiu,...

  BDI: Shëndeti në vend të parë, respektoni masat e kujdesit

  Në mbledhjen e sotme të shtabit qëndror zgjedhor të thirrrur nga Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali...

  - Marketing -

  - Marketing -
  - Marketing -