More

  Çajlana së shpejti me Xhami të Re

  - Marketing -

  Nevoja dhe dëshira e kahmotshme e banorëve të Çajlanës për ndërtimin e një xhamie të re, pritet që së shpejti të realizohet. Javën e kaluar Rijaseti i BFI ka sjellë Vendim me çka jep pëlqim për ndërtimin e xhamisë së re në fshatin Çajlanë, dhe autorizon Muftininë e Shkupit që të përgadisë dokumentacionin e duhur për ndërtimin e xhamisë.

  Banorët e Çajlanës shprehen të gëzuar që do të kenë mundësi të fillojnë punimet sa më shpejt.

  /derveni.info

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  BFI KA NJË APEL DREJTUAR NËPUNËSAVE FETARË DHE XHEMATIT NË PËRGJITHËSI

  - Të thirret SALAT për të paralajmruar faljen e namazit të Fitë Bajramit Bashkësia Fetare Islame në RMV edhe njëherë...

  Është kryer me sukses transplantimi i parë i zemrës në Maqedoni

    Në Maqedoninë e Veriut është realizuar transplantimi i parë i zemrës. Operacioni që zgjati 6 orë në Klinikën Shtetërore...

  Grafite në betonin e Çairit! Shkruhen emrat e nxënësve të shkollave për rreth

  Ngjyroset betoni i vendosur në rrugën “Cvetan Dimov” tek Çairçanja në Çair. Iniciativa është ndërmarr nga Qyteti i Shkupit...

  Një lagje e Shkupit prej sot mban emrin e dëshmorit nga Bojana e Dervenit

  Në Orizare të Poshtme të Shkupit përurohet lagjja “Arben Bajrami” Me inciativë të qytetarëve të lagjes Orizare e Poshtme –...

  - Marketing -

  - Marketing -
  - Marketing -