Home / ARSIMI (page 5)

ARSIMI

STUDENTËT E UNT-SË VIZITUAN QENDRËN EKSPOZUESE PËR ENERGJI ELEKTRIKE – MATKA

Nën organizimin e Fakultetit të Shkencave Teknike, studentët e këtij fakulteti të udhëhequr nga profesoresha Urime Demiri Shaipi, profesoresha Albina Muça dhe asisteni Blerand Ramadani realizuan një vizitë në Qendrën ekspozuese për energji elektrike – Matka. Në kët vizitë morrën pjesë studentë nga drejtimet: Inxhineri makinerike edhe menaxhment, Mekatronikë, Inxhineri …

Read More »

Firmoset marveshja mes Ministrisë së Arsimit dhe Komunës së Sarajit për ndërimin e çatisë së shkollës fillore në Kondovë

Me 22.01.2019 u firmos marveshja mes Komunës së Sarajit dhe Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për fillimin e punimeve , respektivisht ndrimit të çatisë së shkollës fillore “ Bajram Shabani” në Kondovë , njofton derveni.info. “Shpresojmë që nuk do të ndalemi këtu , jemi të vendosur për kushte të mira …

Read More »

Shkolla e mesme “Saraj” ka vend për 204 nxënës

Shkolla e mesme e Qytetit të Shkupit “Saraj”, në bazë të Konkursit të shpallur nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH), për vitin e ardhshëm shkollor 2018-2019, do të hapë gjashtë paralele me mësim në gjuhën shqipe ku do të pranohen 204 nxënës, njofton KOHA. Në bazë të Konkursit, 4 …

Read More »