Home / BIZNESI (page 2)

BIZNESI

Lansohet platforma digjitale për bizneset në Komunën e Sarajit

Në kuadër të panairit të bizneseve në komunën e Sarajit është prezantuar platforma digjitale në të cilën pritet të indeksohen të gjitha kompanitë që veprojnë në kuadër të komunës së Sarajit. Platforma në fjalë është prezantuar në panairin e dyte me radhë që e organizon fondacioni Albiz, ku pjesëmarrës kane …

Read More »

Sot u mbajt “Panairi i biznesit” Saraj 2017

Fondacioni për zhvillimin e arsimit dhe kulturës Albiz sot e organizoj “Panairin e bizneseve të Komunës së Sarajit”, i cili u mbajt në hapësirat e restorantit Korabi në Saraj. Në këtë panair produktet e veta i prezantuan 20 kompani të cilat veprojnë dhe janë nga komuna e Sarajit. Kompanitë ishin …

Read More »

UKA Komerc tani edhe me shitore të specializuara në Tiranë

Prodhimet e UKA Komercit tani mund të gjenden dhe shijohen edhe nga banorët e Tiranës dhe Shqipërisë. Pas një bashkëpunimi të suksesshëm me kompaninë “Al-Berake” nga Korça, UKA komerc informon të gjithë konsumatorët e Shqipërisë së produktet e saj mund t’i gjejnë edhe në Tiranë tek shitoret e specializuara për …

Read More »

Fondacioni ALBIZ shpall konkurs për programin “Bursa për nxënës dhe studentë për vitin shkollor dhe akademik 2017/18”

Fondacioni ALBIZ shpall konkurs për programin “Bursa për nxënës dhe studentë për vitin shkollor dhe akademik 2017/18”. Fondacioni Albiz do të ndaj 160 Bursa për studentë dhe 40 Bursa për nxënës të shkollave të mesme. Aplikimet bëhen në afatet vijuese: • Bursa për nxënës të shkollave të mesme prej 16.10.2017 …

Read More »

Pako ushqimore për Kurban Bajram| Fondacioni Albiz

Fondacioni Albiz edhe këtë vit me rastin e Kurban Bajramit bëri distribuimin e pakove ushqimore për familjet në nevojë në Komunën e Sarajit. Pakot me prodhime ushqimore u shpërndanë në fshatrat e Sarajit, si Saraj, Gërçec, Krushopek Kondovë, Svillare, Rashçe, Bojanë, Kopanicë, Llaskarcë, Arnaqi, Bukoviq, Semenishtë dhe Çajlanë. Me këtë …

Read More »

Restorant “Kulla Alinea”

Tashmë në prag të ditëve të gjata me diell. Pas pregaditjeve, tashmë është i gatshëm vendi i spikatur për ju, familjen tuaj si dhe shoqërin tuaj. Restorant “Kulla Alinea” do të kujdeset për ju, ku gjithashtu në ambijent të freskët ku përgjat qëndrimit tek ne do t’ju shoqëroj zëri i …

Read More »