Home / BIZNESI (page 3)

BIZNESI

Restaurant i hapur për dasma KORABI

Vend ideal për organizimin e ahengjeve dhe organizimeve tuaja, si: Dasma, Fejesa, Syneti, Mbremje te Maturës, Absolventiada, Mbremje Muzikore, Seminare, Konferenca, etj. Restaurant i hapur për dasma KORABI posedon një sallë moderne me kapacitet deri në 600 ulëse, si dhe parking për 150 vetura. Tek ne do të gjeni shërbim …

Read More »

Qendra tregtare Saraj zgjeron hapësiren e saj afariste

Qendra Tragtare “Saraj”, u hap në tetorë të vitit 2012, por me një kapacitet të përgjysmuar, edhe pse objekti ishte në tërësi i ndërtuar. Në atë kohë u bë hapja e Marketit, Barnatorja “Zegin” dhe Banka “ Tutunska”, ndërsa në katin e parë “Bazaro”, këndi për fëmijë, restoranti “Life”, dhe …

Read More »

UKA KOMERC mirënjohje për implementimin e standardit HALLALL

  Në konferencën ndërkombëtare mbi zbatimin e standardit Hallall,të organizuar nga Agjencia për zbatimin e standardit Hallall në Shkup, në bashkëpunim me Agjencinë botërore Hallall , ministrisë së Ekonomisë me prezencë të vetë ministrit Driton Kuci  si dhe Bashkësisë fetare Islame në krye me Reis Sulejman Rexhepi i ndanë mirënjohje …

Read More »

Restoranti Fa-Fa

Restaurant Fa-Fa posedon salla me kapacitet për 350 dhe 500 ulëse dhe terasë verore e cila shfytëzohet edhe për dreka të përditshme. Tek ne do të gjeni shërbim profesional dhe meny të pasur, gjithçka e menduar mirë që mysafirët e juaj të ndjehen rahat dhe të sherbehen në mënyrën më …

Read More »

Dauti Komerc

Dauti Komerc është shoqatë akcionare e afirmuar, udhëheqës dhe lider i shëndoshë në rajon e më gjërë. Fillimet e kompanisë ishin në fshatin Bojanë të Shkupit para 20 vitesh, kurse sot veprojmë në katër shtete me mbi 500 punonjës. Ne synojmë për të siguruar konzistencë dhe përmirsimin e performansave afariste …

Read More »

Uka Komerc

“Uka Komerc” eshte markë dhe sinonim për 100% produkte të shëndetshme dhe natyrore vlerat e të cilëve kemi ruajtur në një paketim modern. “Uka Komerc” është një biznes familjar për prodhimin e produkteve të mishit, e themeluar në vitin 1991. Ajo është e vendosur në zonën ekologjike të komunës së …

Read More »

BIS OIL

Bis Oil është kompani familjare private që u themelua në vitin 1992. Në fillim të aktivitetit kryesor të vajrave me shumicë Bis Oil-it dhe lubrifikantë dhe me pase edhe te automjeteve transportuese dhe makineri industriale. Bis Oil në fillim të vitit 1993 bëhet një shpërndarës i autorizuar për CASTROL për …

Read More »

Adrijus Company

Adrijus Company, u themelua në vitin 1992, duke filluar si një biznes familjar me dy të punësuar, të cilat gradualisht rritet në një kompani udhëheqëse në tregtinë. Në fillim aktiviteti kryesor i kompanisë është i bazuar në importimin e banane jeshile, Ndërkohe rritet edhe deshira per me shumë më tepër …

Read More »