Home / BIZNESI (page 4)

BIZNESI

Pesë mënyra për të qëndruar të punësuar?

Kohë më parë konsiderohej diçka e mirë qëndrimi në të njëjtën punë apo me të njëjtin punëdhënës, për dekada me radhë, por sot gjërat kanë ndryshuar. Më parë nëse do të kishit qëndruar me të njëjtin punëdhënës dhe do të ishit ngjitur shkallë-shkallë, ju do të konsideroheshit si ajka e …

Read More »

30 fakte për të filluar një biznes

Shumica e njerëzve mendojnë për fillimin e një biznesi, por cilado qoftë arsyeja, nuk është e thënë të bëhet realitet. Nëse jeni një sipërmarrës në prag për të filluar një biznes, ne ju rekomandojmë që t’i bëni hapin e parë. 1: Puno në gjërat të cilat kanë rëndësi për ju …

Read More »