Home / DËRVENI

DËRVENI

NKP Saraj filloi me pastrimin veror të rrugëve

Ndërmarrja Komunale Publike “Saraj”, për herë të parë në formë të organizuar dhe sistematike do të angazhohet në mirëmbaje dhe pastrimin e rrugëve lokale dhe rajonale nga drunjtë dhe kaçubat në të gjitha vendbanimet. Sot ata kanë filluar të pastrojnë pjesët anësore të rrugëve nga kaçubat dhe drunjtë në vendbanimin …

Read More »

Aksident në autostradën Shkup-Tetovë

Para pak çastesh raportohet se ka ndodhur një aksident i rëndë trafiku në autostradën Shkup-Tetovë në afërsi të pompës së benzinës 7 vëllezërit. Siç njoftojnë nga vendi i ngjarjes behet fjalë për një çift dhe një fëmijë 4 vjeçar, nga të cilët një person është lënduar rëndë. /derveni.info

Read More »

Çajlana së shpejti me Xhami të Re

Nevoja dhe dëshira e kahmotshme e banorëve të Çajlanës për ndërtimin e një xhamie të re, pritet që së shpejti të realizohet. Javën e kaluar Rijaseti i BFI ka sjellë Vendim me çka jep pëlqim për ndërtimin e xhamisë së re në fshatin Çajlanë, dhe autorizon Muftininë e Shkupit që …

Read More »

Ta pastrojmë Matkën

Organizata joqeveritare 4Select në kuadër të projektit të tyre për mbrojten e ambientit po zhvillon aktivitetet e saja në Kanjonin e Matkës me qëllim ngritjen e vetëdijes dhe përmirsimin e infrastrukturës për grumbullimin e mbeturinave dhe në bashkëpunim me “Higjienën Komunale” kanë vendosur shporta për grumbullim dhe selektim të mbeturinave …

Read More »

Qeveria shkarkon Xhevat Isenin

Qeveria në seancën e 143 ka sjellë vendim për shkarkim të kreut të Bordit të drejtorëve në Shoqërinë aksionale për ndërtim dhe menaxhim me hapësirat banesore dhe afariste. Por në kumtesën e lëshuar nga shërbimi për informim qeveritarë nuk ceket asnjë arsye se pse po shkarkohet ndërkohë që me këtë …

Read More »

Ja sa para janë vjedhur në Saraj

Në lidhje me grabitjen që ndodhi sot në Qendrën Tregtare Saraj në filialin e NLB Tutunska Bankës, njoftohet se: Katër persona me armë kanë plaçkitur sot filiale ne NLB Bankës në Saraj, me ç’rast nga të punësuarit kanë arritur të marrin rreth 5.500.000 denarë ose rreth 90 mijë euro. Rreth …

Read More »

Plaçkitet me armë NLB Tutunska banka në Saraj

Sot para pak kohe siç njofton portali A1.on është plaçkitur filiala e NLB Tutunska bankës në Saraj. Nuk ka detaje të tjera veç se plaçkitja me armë ka ndodhur gjat kohës kur në bankë përveç puntorëve ka pasur edhe klientë brenda ambienteve të bankës. Siç e dini NLB Tutunska gjendet …

Read More »