Home / DËRVENI (page 2)

DËRVENI

Qyteti i Shkupit pastron mbetjet bujqësore në Saraj

Qyteti i Shkupit në kuadër të aktiviteteve të saj për anbient më të paster dhe preventivë ndaj zjarreve eventuale javën e kaluar ka pastruar disa deponi me mbetje bujqësore ne territorin e komunës Saraj. Nga Qyteti i Shkupit edhe njëherë bëjnë apel te bujqit që mos ti djegin arat e …

Read More »

Gati edhe një themel xhamie në Dërven

Derveni.info ju sjell foto ekskluzive të përgaditjes së themelit të Xhamisë së re në fshatin Bojanë. Siç dihet iniciativa për ndërtimin e Xhamis së re në Bojanë ka filluar qysh para disa muajve. Më pas u rrënua objekti i vjetër i xhamisë, u pastrua dhe u përgadit vendi dhe tash …

Read More »

Aksident i tmerrshëm trafiku afër f.Semenisht

Në autostradën Tetovë-Shkup në afërsi të fshatit Semenisht  para një ore ka ndodhur një aksident i rëndë trafiku. Alsat jozyrtarisht mëson se tre persona kanë pësuar lëndime trupore, me çka informatat e para flasin që shoferi është lënduar më lehtë, ndërsa dy femra që kanë qenë bashkudhëtare në makinën e …

Read More »

Filloi gjykimi për aksidentin në Llaskarcë

Në bankën e të akuzuarve u ulën pronari i “Durmo Turs”, Durmish Beluli, përgjegjësi i autobusëve, Remzi Miftari, ish i punësuari në kontrollin teknik, inxhinieri Igor Gjerogjievski, Goran Dukovski, Jane Bovarovski dhe shoferi, Manoil Trufunovski. Prokurori, Darko Jakimovski, potencoi në fjalën hyrëse se Remzi Miftari ka pasur vetëm shkollim fillor …

Read More »

Këshilli Komunal miraton Planin Urbanistik për f.Lubin

Në mbledhjen e 20-të të Këshillit Komunal Saraj të mbajtur me datë 03.09.2019, në rend dite ishin dy pika shumë të rëndësishme për banorët e fshatrave Lubin edhe Sfillare ku u miratuan unanimisht. – Plani Urbanistik për fshatin Lubin dhe Akti i Përgjithshëm për F.Sfillare. Plani Urbanistik për fshatin Lubin …

Read More »