Home / DËRVENI (page 20)

DËRVENI

Apel për ndihmë!

Ditëve të fundit një inicijativë fisnike e njerëzve human përmes Grupit Rinia e Gllumovës ka filluar aksion për ndërtimin e një shtëpie në fshatin Çajlanë për familjen Ramadani e cila ka shum nevojë. Sipas informatave të derveni.info familja një kohë të gjatë jeton në kushte mizore dhe ka nevojë për …

Read More »

Llaskarca edhe me një Mirënjohje

Komuna e Tetovës dhe Njësia Teriyorijale Kundër Zjarreve Tetovë sot ka ndarë Mirënjohje për Llaskarcën dhe banorët e saj për kontributin e tyre në aksidentim tragjik kur u rrokullia autobusi prej autostrade në afërsi të këtij fshati.

Read More »

FC ‘Saraj’ fituese e Kupës rajonale

KUPA E LIGËS RAJONALE TË SHKUPIT NË DUART E FC SARAJ-it Gjeneratës 2004 pranë Shkollës së Futbollit Saraj sot edhe zyrtarisht iu dorëzua Kupa e Ligës Rajonale të Shkupit. Kupën, futbollistëve të Sarajit ua dorëzoi përfaqësuesi i Federatës së Futbollit të Maqedonisë (FFM), Tushi Dervishi i cili me këtë rast …

Read More »

Halil Kastrati prezent edhe në Saraj

Shoqata Humanitare “Jetimat e Ballkanit” dhe humanisti Halil Kastrati sot kanë përhapur aktivitetin e tyre humanitarë edhe në komunën e Sarajit. Ata sot kanë shpërndarë ndihma për nevojtarët në f.Gërçec të Sarajit dhe pritet që në ditët në vazhdim të shpërndajnë edhe në fshatra tjera të Sarajit. Shpresojmë se aktiviteti …

Read More »

Kamping në Matkë

Shoqata Malore “GRYKA E DËRVENIT” edhe këtë vit për të dytën herë me radhë do të organizojë festë të vërtetë me rastin e përvjetorit të themelimit të shoqatës. Ata planifikojnë të prganizojnë Kamping në Matkë me mysafir nga vendi jone si dhe nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi dhe vende …

Read More »

Vazhdon ndërtimi i Xhamisë

Ndërtimi i Xhamisë së re në Arrnaqi të epër duket se vazhdon me intensitetin e duhur. Në një foto të dërguar nga lexuesit tanë duket se këto ditë po përgaditet plloça e xhamisë pasiqë muret e katit përdhesë thuajse janë gati. Shpresojmë se intensiteti i ndërtimit të Xhamisë të vazhdojë …

Read More »

Sh.K.A Shqiponjat fitues në Festival

Shoqeria Kulturo-Artistike Shqiponja Shkup realizoi aktivitetin e radhës me shum sukses në festivalin folklorik “ANADRINIA JEHON 2019” ku njëherit arritën që të jenë fitues të dy çmimeve : 1. Grupi i valltarëve më të mirë të festivalit dhe 2. Instrumentisti më i mirë Resat Islami. Edhe ksaj radhe #SHQIPONJAT e …

Read More »