Home / DËRVENI (page 3)

DËRVENI

Zjarr i madh në Shishovë, në rrezik shtëpitë e fshatit

Zjarr i madh ka kapluar malin përmbi fshatin Shishovë të komunës së Sarajit.  Siç shifet edhe në foto të dërguara nga banorët zjarri është shum afër shtëpive dhe xhamisë së fshatit. Banorët e vetorganizuar kërkojnë ndihmë. Ekipet e zjarrfikrlësve janë njoftuar me kohë dhe pritet në çdo moment intervenimi i …

Read More »

Kopanicë, xhamia mbulohet nga mbeturinat

Kontenierët e Ndërmarjes komunale publike të komunës se Sarajit që jane vendosur te Xhamia e fshatit në Kopanicë janë mbuluar nga mbeturinat dhe kundërmon erë e keqe. Fotoja e turpshme që po shifni më poshtë është publikuar sot. Komuna e Sarajit është përgjegjëse për grumbullimin e mbeturinave në Kopanicë, por …

Read More »

Banorët e Radushës alarmojnë për rrezikun nga hekurudha e pasigirt

Bashkësia Lokale Radushë përmes një postimi në rrjetet socijale apelon deri te “Hekurudhat e Maqedonisë” për rrezikun nga hekurudha me te cilin ballafaqohen vozitësit e rruges se Radushës. Apel Ne si Bashkësi Lokale-Radushë apelojmë mes faqes sonë deri te institucioni “Hekurudhat e Maqedonisë” që problemin e vjetër të vendkalimeve nëpër …

Read More »

Radusha bëhet me hafiz të ri

Venhar Arifi është hafizi i radhës nga fshati Radushë. Komisioni për dëgjim dhe vlerësim të hafizëve gjatë tre ditëve, duke filluar nga enjtja e deri më sot (e shtunë) ka mbajtur tre seanca dëgjimore të hafizit të ri nga Radusha, njëherësh dhe ish nxënës i Medresesë Isa Beu, Venhar Arifi. …

Read More »

Radusha bëhet me hafiz të ri

Venhar Arifi është hafizi i radhës nga fshati Radushë. Komisioni për dëgjim dhe vlerësim të hafizëve gjatë tre ditëve, duke filluar nga enjtja e deri më sot (e shtunë) ka mbajtur tre seanca dëgjimore të hafizit të ri nga Radusha, njëherësh dhe ish nxënës i Medresesë Isa Beu, Venhar Arifi. …

Read More »