Home / DËRVENI (page 30)

DËRVENI

Lirimi nga Kondova i jashtëzakonshëm në Formula 4

Piloti shqiptarë nga Kondova Lirim Zendeli zuri vendin e parë në kualifikimet për garën e rradhës në Formula 4 , njofton derveni.info. “Është një ndjenjë e madhe për të marrë polin për fundjavën e kaluar. Çfarë makine e mrekullueshme ju falenderoj Ralf dhe Roman”  shkruan në profilin e tij në …

Read More »

“Te burimi Dufllës”, është kënga e parë e SHKA “Dufllës”-Rashçe

Shoqëria Kulturore Artisitike “Duflla”, tani më ka prezantuar edhe këngën e parë autoktone “Te burimi Dufllës”, që interpretohet nga këngëtarët e kësaj shoqërie, këngëtarët, Fasli Kovaçi dhe Bedri Bakiu. Kënga I kushtohet fshatit Rashçe, nga edhe është SHKA “Duflla”. Tekst shkrues është Fasli Kovaçi, orkestrimin Zekirija Cilafi, projektin e finalizoi …

Read More »

Asfaltohet rruga kryesore në Rashçe

Komuna e Sarajit: Punimet në vendbanimin Rashce, per asfaltimin e rrugës kryesore, jane duke u zhvilluar sipas dinamikës së paraparë. Fillimishtë është duke u asfaltuar pjesa bazë e rrugës, dhe më pas do të koorigjohen pjesët e vogla qoshet që kanë mbetur pa u asfaltuar. S’ka nevojë për shqetsim nga …

Read More »

LËNDOHET ME THIKË 18-TË VJEÇARI NË AUTOBUS

Një 18-të vjeçar mbrëmë është lënduar me thikë gjatë një zënke midis udhëtarëve në autobus i cili ka lëvizur drejt fshatit Bojanë.Siç kumtoi MPB, dje rreth orës 19:45 në rr. “Gjorçe Petrov” në Shkup, në autobusin nr.56 të Ndërmarrjes Publike për Transport (NPT), i cili qarkullon në linjën drejt fshatit …

Read More »

Goditet me veturë një fëmijë në Saraj

Sot në Saraj është goditur me veturë një fëmijë i moshës së mitur tek sa po kalonte rrugën me biçikletë. Fëmija pasi është goditur me veturë menjëher i është dhënë ndihma e parë dhe është dërguar në Qendrën Klinike të Shkupit edhe pse ende nuk është konfirmuar asgjë dëshmitarët kalimtar …

Read More »