Home / DËRVENI (page 40)

DËRVENI

Rinia e Gllumovës shpërndau mjete mësimore për shkollat e ulta në Gllumovë , Shishovë dhe Matkë

Në fillim të vitit shkollor “Rinia e Gllumovës” sot (11.09.2017) në hapësirat e shkollës fillore, “Sami Frasheri” (Gllumovë , Shishovë dhe Matkë) shpërndau disa mjete mësimore për nxënësit e klasave të ulta. Gjithashtu nuk i haruam edhe nxënesit e Mesim Lexim Kur’ani në Gllumovë dhe Shishovë. Kënaqsia dhe lumturia në …

Read More »

Festivali i rrushit, mbi 5000 të pranishëm

Festivali i Rrushit të Bojanës arriti të grumbullojë gazetarë e politikan, biznesmen e ambasadorë në një vend. Duket që njerëzit tanimë parapëlqejnë takimet spontane dhe të natyrshme. I tillë ishte Festivali dhe Bojana, plot fytyra të qeshura, plot dashuri dhe mikpritje, plot ngjya e plot rrush, plotë peta, prodhime vendore …

Read More »

Rijat Abdullahu synon kthimin në KF SARAJ

Rijat Abdullahu synon kthimin e KF SARAJT  Ishe njëri ndër lojtaret më të mirë të klubit , dhe kjo është arsyja se po benë perpjeke maksimale per rikthimin e tij në klub . Në intervistën për portalin tonë derveni.info Abdullahu thekson se po pregaditë planë për rikthimin e klubit dhe …

Read More »