Home / DËRVENI (page 47)

DËRVENI

Restorant “Kulla Alinea”

Tashmë në prag të ditëve të gjata me diell. Pas pregaditjeve, tashmë është i gatshëm vendi i spikatur për ju, familjen tuaj si dhe shoqërin tuaj. Restorant “Kulla Alinea” do të kujdeset për ju, ku gjithashtu në ambijent të freskët ku përgjat qëndrimit tek ne do t’ju shoqëroj zëri i …

Read More »

Derveni vërshohet nga turistët

Bukuritë e shumta që i posedon krahina e Dervenit, mbeten vendi më i dëshiruar për banorët e Shkupit por edhe të turistëve nga qytetet tjera të vendit e në veçanti nga Kosova dhe rajoni. Sot në tri qendrat turistike: Matkë, Liqeni Treska dhe Parku Saraj vërehen një numër i madh …

Read More »

Ramazani po afron

Në të gjithë botën më shumë se 1 miliardë myslimanë me datën 27 maj do të nisin edhe agjerimin për muajin e shenjtë të Ramazanit. Sipas kalendarit mysliman muaji i Ramazanit fillon më 27 maj dhe dita e parë e Fiter Bajramit është me 25 qershor, transmeton Indeksonline. Sipas fesë …

Read More »

Filloi aksioni I mbjelljes së drunjëve në Saraj

Në kuadër të bashkëpunimit të Ministrisë sëAmbientit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor , Qytetit të Shkupit dhe Komunës së Sarajit filloi aksioni për mbjelljen e drunjëve në Saraj. Duke filluar nga sot ky aksion do të zgjasë disa ditë me rradhë.Lokacionet ku do të bjellen drunjtë janë: “Shkolla e Mesme Saraj …

Read More »

Aksion për pastrimin e qendrës rekreative “MATKË”

Sot dhe nesër  në kordinim të Ministrisë së Ambientit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinorë , Federata e Kajakëve , Ndërmarjen publike Higjiena Komunale Shkup , Ndërmarja Higjiena Komunale Saraj do të  bëhet pastrimi i qendrës rekreative “MATKË” . Sot u bë pastrimi i rrugicës afër pistës së kajakëve , pastrimii mbeturinave përeth …

Read More »