Home / DËRVENI (page 48)

DËRVENI

Saraji me Festival Ndërkombëtar

Shoqëria Kulturore Artistike “SHQIPONJA” më datë 19,20 dhe 21 Maj , organizon Festivalin Ndërkombëtar “SHKUPI” FOLK-FEST 2017 ku për herë të parë do të prezantohen vlerat para publikut të vendit , përmes aktiviteteve artistike ( këngëve , valleve , traditave , dokeve , riteve ,etj.). Qëllimi i organizimit të këtij …

Read More »

Shtohet numri i Hafizëve në Medresenë Isa Beu

Sot në Restorantin Festina në një atmosferë gëzimi nxënëses  së vitit të katërt Tuba Ibish, maturante e paraleles së vajzave në Shkup, iu dha çertifikata e kryerjes së hifzit gjegjësisht u kurorëzua me titullin hafize e Kur’anit. Për ta nderuar këtë gëzim institucional dhe familjare, prezent ishin Drejtori i përgjithshëm …

Read More »

Tribunë në Xhaminë e Gllumovës

Nga Xhamia e F.Gllumovë njoftojnë se me rastin e hyrjes në tre muajt , xhamija e fshatit Gllumovë organizon tribunë fetare.
Tribuna do të mbahet të enjten pas namazit të Jacisë.
Ligjerues do të jetë Imami i Xhamisë së vjeter Saraj z.Orhan efendi Saliu.

Read More »

​Tribunë në Xhaminë e Gllumovës

Nga Xhamia e F.Gllumovë njoftojnë se me rastin e hyrjes në tre muajt , xhamija e fshatit Gllumovë organizon tribunë fetare. Tribuna do të mbahet të enjten pas namazit të Jacisë. Ligjerues do të jetë Imami i Xhamisë së vjeter Saraj z.Orhan efendi Saliu.

Read More »