Home / DËRVENI (page 51)

DËRVENI

Dauti Komerc

Dauti Komerc është shoqatë akcionare e afirmuar, udhëheqës dhe lider i shëndoshë në rajon e më gjërë. Fillimet e kompanisë ishin në fshatin Bojanë të Shkupit para 20 vitesh, kurse sot veprojmë në katër shtete me mbi 500 punonjës. Ne synojmë për të siguruar konzistencë dhe përmirsimin e performansave afariste …

Read More »

Uka Komerc

“Uka Komerc” eshte markë dhe sinonim për 100% produkte të shëndetshme dhe natyrore vlerat e të cilëve kemi ruajtur në një paketim modern. “Uka Komerc” është një biznes familjar për prodhimin e produkteve të mishit, e themeluar në vitin 1991. Ajo është e vendosur në zonën ekologjike të komunës së …

Read More »

Sh.M.Q.Sh Saraj-Shkup

Përshkrim i shkurtër historik për themelim: Lokacioni i shkollës: Shkolla ndodhet në territorin e komunës Saraj, në afërsi të Qendrës Tregtare “Saraj”, afër Urës së vjetër ose në hyrje të Sarajit , me ç’rast është shumë lehtë të gjendet si për nxënësit, për prindërit e poashtu edhe për të tjerët …

Read More »

BIS OIL

Bis Oil është kompani familjare private që u themelua në vitin 1992. Në fillim të aktivitetit kryesor të vajrave me shumicë Bis Oil-it dhe lubrifikantë dhe me pase edhe te automjeteve transportuese dhe makineri industriale. Bis Oil në fillim të vitit 1993 bëhet një shpërndarës i autorizuar për CASTROL për …

Read More »

Adrijus Company

Adrijus Company, u themelua në vitin 1992, duke filluar si një biznes familjar me dy të punësuar, të cilat gradualisht rritet në një kompani udhëheqëse në tregtinë. Në fillim aktiviteti kryesor i kompanisë është i bazuar në importimin e banane jeshile, Ndërkohe rritet edhe deshira per me shumë më tepër …

Read More »

VIDHEN KOMPJUTERË NË SHKOLLËN E KONDOVËS, DREJTORIA THOTË SE MUND TË RREZIKOHET TESTIMI EKSTERN

​Klasa e nëntë në shkollën fillore “Bajram Shabani” në Kondovë po mbanë orën e informatikës, mirëpo edhe pse kjo lëndë ka të bëjë me kompjuterët, të gjithë  ato janë jofunksionale. Kjo pasi që janë vjedhur kompjuterët kryesor gjatë pushimit dimëror. Ndihmësdrejtori i kësaj shkolle, Mensur Jakupi për TV21 theksoi se …

Read More »

Shkupi dikur kryeqyteti me më shumë shqiptarë në botë

​Shkupi ishte kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Maqedonisë. Gjatë periudhës ilire Shkupi ishte kryeqendër e Dardanisë dhe njihej me emrin Scupi.Kurse gjate periudhes osmane ishte kryeqendra e vilajetit te Kosoves. Shqiptarët sot përbëjnë rreth 30 për qind të popullatës së Shkupit. Dikur Shkupi ishte qyteti me popullatën më …

Read More »