Home / LAJME

LAJME

Protestuan banorët e Gërçecit

Pas 5 ditëve pa energji elektrike, banorët e fahatit Gërçes sot u grumbulluan për të protestuar para objektit të EVN-së në Gjorçe Petrov. Forca të mëdha policore ishin pozicionuar para objektit të EVN për të mbajtur rendin dhe qetësinë. Pas disa orëve protesta një grup prej 5 banorësh u takuan …

Read More »

Flet EVN-ja: Ja pse nuk ka rymë në Gërçec

Më poshtë ua sjellim informacionin e plotë të EVN dëeguar mediave për mospasje rrymë në Gërçec: “Historia në fshatin Gërçec është e vjetër disa vite dhe përsëritet gjithnjë kur fillon ulja e temperaturave. Një pjesë e banorëve nuk lejojnë të rikonstruohet dhe modernizohet rrjeti distributiv, ilegalisht lidhen në pjesën e …

Read More »

Nxënësit e Shkollës Fillore “Bajram Shabani” në Kondovë , vendosin shenja të komunikacionit

Me një projekt të përbashkët të Shkollës Fillore “Bajram Shabani” dhe UNDP-së është organizuar “Dita e hapur e arsimit qytetar”, në vendbanimin Kondovë. Me këtë projektë janë vendosur disa shenja të komunikacionit, vizbardha dhe ngjurosja e mureve te stacioni i autobusave. Projektin në fjalë e kanë realizuar nxënësit e klasës …

Read More »