Home / LAJME (page 166)

LAJME

Shoqata për Traditë dhe Kulturë VATRA E DERVENIT

Shoqata për Traditë dhe Kulturë VATRA E DERVENIT është shoqatë e pamvarur , vullnetare , jo qeveritare dhe jo partiake në shërbim të qytetarëve.Kjo shoqatë vepron në të gjithë teritorin e Republikës së Maqedonisë , ku është e organizuar dhe e vendosur me qendër në Saraj , Shkup.Shoqata në fjalë …

Read More »

Dauti Komerc

Dauti Komerc është shoqatë akcionare e afirmuar, udhëheqës dhe lider i shëndoshë në rajon e më gjërë. Fillimet e kompanisë ishin në fshatin Bojanë të Shkupit para 20 vitesh, kurse sot veprojmë në katër shtete me mbi 500 punonjës. Ne synojmë për të siguruar konzistencë dhe përmirsimin e performansave afariste …

Read More »

Uka Komerc

“Uka Komerc” eshte markë dhe sinonim për 100% produkte të shëndetshme dhe natyrore vlerat e të cilëve kemi ruajtur në një paketim modern. “Uka Komerc” është një biznes familjar për prodhimin e produkteve të mishit, e themeluar në vitin 1991. Ajo është e vendosur në zonën ekologjike të komunës së …

Read More »

Sh.M.Q.Sh Saraj-Shkup

Përshkrim i shkurtër historik për themelim: Lokacioni i shkollës: Shkolla ndodhet në territorin e komunës Saraj, në afërsi të Qendrës Tregtare “Saraj”, afër Urës së vjetër ose në hyrje të Sarajit , me ç’rast është shumë lehtë të gjendet si për nxënësit, për prindërit e poashtu edhe për të tjerët …

Read More »

Adrijus Company

Adrijus Company, u themelua në vitin 1992, duke filluar si një biznes familjar me dy të punësuar, të cilat gradualisht rritet në një kompani udhëheqëse në tregtinë. Në fillim aktiviteti kryesor i kompanisë është i bazuar në importimin e banane jeshile, Ndërkohe rritet edhe deshira per me shumë më tepër …

Read More »