Home / LAJME (page 186)

LAJME

UKA Komerc, pushton Tregun EUROPIAN

Kompania e mirënjohur nga Shkupi për prodhimin e produkteve të mishit UKA, pas shume sukseseve në tregun vendor, fillon distribuimin e Pashtetës UKA edhe në tregun Europian më konkretisht në vendet Skandinave (Suedi,Norvegji,Danimark),

UKA Komerc informon të gjithë konsumatoret e diasporës se Pashtetën UKA mund ta gjejnë tek kompania e suksesshme …

Read More »

Kënd i lodrave në mes vendbanimeve Shishovë dhe Gllumovë

Në kuadër të parkut që planifikohet të ndërtohet në hapsirën deri tani të zbrazët në mes f.Shishovë dhe Gllumovë, këto ditë ka filluar ndërtimi i këndit të lodrave për femijë. Ndërtimi i këtij këndi lodrash do ju shërbejë fëmijëve pikërisht tani me ardhjen e stinës së pranverës-verës. Vendosja e saj …

Read More »