Home / LAJME (page 20)

LAJME

Flet EVN-ja: Ja pse nuk ka rymë në Gërçec

Më poshtë ua sjellim informacionin e plotë të EVN dëeguar mediave për mospasje rrymë në Gërçec: “Historia në fshatin Gërçec është e vjetër disa vite dhe përsëritet gjithnjë kur fillon ulja e temperaturave. Një pjesë e banorëve nuk lejojnë të rikonstruohet dhe modernizohet rrjeti distributiv, ilegalisht lidhen në pjesën e …

Read More »

Nxënësit e Shkollës Fillore “Bajram Shabani” në Kondovë , vendosin shenja të komunikacionit

Me një projekt të përbashkët të Shkollës Fillore “Bajram Shabani” dhe UNDP-së është organizuar “Dita e hapur e arsimit qytetar”, në vendbanimin Kondovë. Me këtë projektë janë vendosur disa shenja të komunikacionit, vizbardha dhe ngjurosja e mureve te stacioni i autobusave. Projektin në fjalë e kanë realizuar nxënësit e klasës …

Read More »

Do të bëhet këto ditë edhe kufiri Bellanoc – Stançiç

Artan Grubi Kur propozuam VETING të tërësishëm të politikanëve, gjykatësve dhe prokurorëve për të ardhë deri tek drejtësia joselektive dhe sundimi i mirëfilltë i ligjit, dy partitë maqedonase hezituan, sot e pranojnë dhe e shohin si patjetërsi. Kur në programet tona e shkruam, premtuam, proektuam dhe realizuam Teatrin Kombëtar, Ansamblin, …

Read More »

Shpaloset busti i Halil Latifit në Gërçec

Në oborrin e shkollës fillore të fshatit Gërçec (Saraj, Shkup) është ngritur busti i veprimtarit Halil Latifi, i vrarë në vitin 1993 në kuadër të Aferës së Armëve të viteve 1992-1993. Me këtë rast, është mbajtur një akademi përkujtimore në nder të Halil Latifit dhe është promovuar libri i autorit …

Read More »

Në Manastir u hap Konsullata e nderit e Republikës së Shqipërisë

Me ceremoni solemne dhe në prani të ambasadorit të Shqipërisë, konsuj të nderit, ministra qeveritar dhe kryetarë komunash nga rajoni i Pellagonisë në Manastir është hapur Konsullata e Nderit i Republikës së Shqipërisë, ndërsa këtë funksion do ta kryejë Imer Selmani. Konsulli i nderit i Republikës së Shqipërisë në Republikën …

Read More »