Home / LAJME (page 5)

LAJME

Adem Avziu, merr funksionin e sekretarit shtetëror në Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Adem Avziu, merr funksionin e sekretarit shtetëror në Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, në dhjetor të vitit 2019-të. Sekretari shtetëror, Avziu është ekonomist i diplomuar në Universitetin e Evropës Juglindore, drejtimi – Financë dhe aktualisht po vijon studimet pasdiplomike pranë po të njëjtit universitet. Prej vitit 2018-të ka ushtruar …

Read More »

Befason Valon Bela!?

Ish drejtori i Klinikës për Gjinekologji në Shkup, Valon Bela, i kthehet shoqërisë civile. Ai sot ka njoftuar se është themeluar “Lëvizja NDRYSHE”. Sipas tij, në këtë OJQ, do të participojnë njerëz të fushave të ndryshme si studentë, gazetarë, mendimtarë, pedagogë, intelektualë e profesorë. Më poshtë mund ta lexoni të …

Read More »