Home / VENDI

VENDI

Do të bëhet këto ditë edhe kufiri Bellanoc – Stançiç

Artan Grubi Kur propozuam VETING të tërësishëm të politikanëve, gjykatësve dhe prokurorëve për të ardhë deri tek drejtësia joselektive dhe sundimi i mirëfilltë i ligjit, dy partitë maqedonase hezituan, sot e pranojnë dhe e shohin si patjetërsi. Kur në programet tona e shkruam, premtuam, proektuam dhe realizuam Teatrin Kombëtar, Ansamblin, …

Read More »

Në Manastir u hap Konsullata e nderit e Republikës së Shqipërisë

Me ceremoni solemne dhe në prani të ambasadorit të Shqipërisë, konsuj të nderit, ministra qeveritar dhe kryetarë komunash nga rajoni i Pellagonisë në Manastir është hapur Konsullata e Nderit i Republikës së Shqipërisë, ndërsa këtë funksion do ta kryejë Imer Selmani. Konsulli i nderit i Republikës së Shqipërisë në Republikën …

Read More »

Masakër ekologjik në Liqenin e Matkës

Hidrocentrali Matka 2, javën e fundit po bën një masakër ekologjik në Liqenin e Matkës duke tharë rrjedhën e lumit Treska që e mbush Liqenin me ujë dhe kështu duke rrezikuar ekosistemin pikërisht në këtë kohë kur shumohet Trofta peshku i vetëm në këtë liqen. Nga fotot e siguruara nga …

Read More »

Studentët maqedonas peticion kundër ezanit në Shkup

Deri te qyteti i Shkupit është dërguar një peticion me të cilin do rregullohet siç thonë ato zhurma e cila vjen nga xhamitë të cilat janë afër amfiteatrit të Fakultetit të Shkencave Matematiko-Natyrore dhe kampusit të univerzitetit “Shën Qirili dhe Metodi”. Ato thonë se ezani i pengon në procesin edukativo …

Read More »