More

  FILLON PARAQITJA E PROVIMEVE PËR AFATIN E SHTATORIT

  Të dashur student, paraqitja e provimeve (online) për afatin e shtatorit ka filluar, dhe atë nga data 21.08.2020 deri më 27.08.2020 do të mundë ti paraqesni provimet në platformën online.

  Në vazhdim ndiqni linqet e Fakultetit tuaj përkatës:

  👉Fakulteti i Shkencave të INFORMATIKËS

  https://forms.gle/otfRmnMChoYGyhUv8

  👉 Fakulteti i Shkencave TEKNOLOGJIKE

  https://forms.gle/FL1j3qoMYQzjHqMZA

  👉 Fakulteti i Shkencave SOCIALE

  https://forms.gle/m621nwLCzHFhKDvf9

  👉 Fakulteti i Shkencave TEKNIKE

  https://forms.gle/zaWjbRpmX8QpKiiH8

  👉 Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës

  https://forms.gle/EntYxPaeJmZMK53q6

  Për sqarime të më tutjeshme ndiqni linkun në vazhdim:

  👉http://unt.edu.mk/sq/paraqitja-e-provimeve/

   

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Festim Halili jep lajmin e madh! Kalon në qeveri projekti  hekurudhor Kërçovë – Shqipëri

  Drejtori i Ndërmarrjes Publike “Hekurudhat e Maqedonisë – Infrastruktura”, bën të ditur se ka kaluar në Komisionin ekonomik të...

  Lëvizja BESA pavarësohet nga LSDM, do të veprojnë veçmas në Kuvend

  Deputetët e Lëvizjes BESA e kanë njoftuar kryeparlamentarin Talat Xhaferi se do të veprojnë veç në Kuvend dhe nuk...

  LETËR E REKTORIT TË UNT-së, Prof. Dr. AZIZ POLLOZHANI DREJTUAR STUDENTËVE

  '𝐕𝐞𝐭ë𝐦 𝐦𝐛𝐚𝐣𝐭𝐣𝐚 𝐞 𝐦𝐚𝐬𝐤ë𝐬 𝐧𝐠𝐚 𝐭ë 𝐠𝐣𝐢𝐭𝐡ë 𝐝𝐡𝐞 𝐠𝐣𝐚𝐭ë 𝐠𝐣𝐢𝐭𝐡ë 𝐤𝐨𝐡ë𝐬 𝐪ë 𝐣𝐞𝐦𝐢 𝐧ë 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭 𝐞 𝐮𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢𝐭 𝐦𝐮𝐧𝐝 𝐭ë...

  Nga mesnata, çmime të reja të derivateve të naftës

  Komisioni Rregullator për Energjetikë gjatë ditës së sotme pritet të publikoj çmimet e reja të derivateve të naftës të...