More

  Kjo është lista e drejtorëve të emrëuar sonte nga Qeveria


  Qeveria në seancën e sontme ka emëruar një pjesë të drejtorëve nëpër institucione të ndryshme ndërkohë që edhe ka shkarkuar disa prej tyre duke i riemëruar në pozicione tjera e disa jo.

  Në vazhdim ju sjellim disa nga emrat:

  Kaltrina Beqiri – Drejtor tek Agjencia për kualitet dhe akreditim të objekteve shëndetësore

  Hisen Xhemaili – Drejtor tek Drejtoria për ambient jetësorë

  Abdush Demiri – Drejtor tek Agjencia për punësim

  Abdulselam Selami – Zv.drejtor tek Drejtoria për të ardhura publike

  Izmir Nura – Zv.drejtor tek Agjencia për emigracion

  Avni Rustemi – Zv.drejtor tek Agjencioni për rini dhe sport

  Remzi Abdullahi – Zv.drejtor tek Agjencia për përkrahje të bujqësisë dhe zhvillimit rural

  /Derveni.info

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  MAQEDONI E VERIUT: USHTARËT DO TË KUJDESEN PËR SIGURINË NË SPITALE

  Pjesëtarët e Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut, të paarmatosur, do të ndihmojnë institucionet dhe punonjësit shëndetësorë në...

  Tetovë: Paraqiten grabitës të armatosur me maska

  Dy persona me maska dhe armë kanë vjedhur para nga një bastore në fshatin Tearcë të Tetovës. Policia nuk...

  UNT: Mr. Blerant Ramadani prezantoi punimin me temë: “Gjenerimi i vitit tipik meteorologjik për implementim në sistemet fotovoltaike”

  Universiteti "Nënë Tereza" në Shkup vazhdon me organizinin e “Brown Bag Seminar Series" si një praktikë e re pranë...

  Zv/ministri Bekim Rexhepi, takoi ekspertin e administratës Aleksandars Antonovs

  Zv/ministri i Transportit Bekim Rexhepi sot zhvilloi takim pune me Aleksandrs Antonovs, ekspert i analizës funksionale dhe riorganizimit shtetëror,...