More

  Kompania për përpunimin e produkteve të mishit “UKA-KOMERC”, sot ka marë lejë që të tregtojë produktet e saj edhe në tregun evropian

  - Marketing -

  Kompania për përpunimin e produkteve të mishit “UKA-KOMERC”, sot ka marë lejë që të tregtojë produktet e saj edhe në tregun evropian.

  Me këtë vendim kompania “UKA-KOMERC”, po dëshmohet se ka produkte shumë cilësore dhe plotëson të gjitha standarde për këtë veprimtari që e kërkojnë tregjet dhe konsumatorët në Bashkimin Evropian.

  “UKA-KOMERC”, deri më tani ka qenë kompani rajonale, ndërsa tani më është kompani evropiane.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Sot fillon gjysmëvjetori i dytë, nxënësit kthehen në bankat shkollore

  Pas pushimit dimëror trejavësh, nxënësit sot i janë rikthyer bankave shkollore për gjysmëvjetorin e dytë të vitit shkollor 2019/2020. Mësimi...

  ALBIZ organizon Panairin e Bizneseve të Sarajit

  Fondacioni për zhvillimin e arsimit dhe kulturës ALBIZ edhe këtë vit organizon “Panairin e bizneseve të Komunës së Sarajit...

  U promovuan 13 automjete për nevojat e poliklinikave të Shkupit

  Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe dhe drejtorët e Shtëpisë së Shëndetit, Viktor Isjanovski dhe Besim Koka, sot kanë marrë...

  Nxënësit nesër kthehen në mësim

  Pas pushimit dimëror trejavësh, nxënësit nesër do të kthehen në bankat shkollore për gjysmëvjetorin e dytë të vitit shkollor...
  - Marketing -
  - Marketing -