More

  LETËR E REKTORIT TË UNT-së, Prof. Dr. AZIZ POLLOZHANI DREJTUAR STUDENTËVE

  ‘𝐕𝐞𝐭ë𝐦 𝐦𝐛𝐚𝐣𝐭𝐣𝐚 𝐞 𝐦𝐚𝐬𝐤ë𝐬 𝐧𝐠𝐚 𝐭ë 𝐠𝐣𝐢𝐭𝐡ë 𝐝𝐡𝐞 𝐠𝐣𝐚𝐭ë 𝐠𝐣𝐢𝐭𝐡ë 𝐤𝐨𝐡ë𝐬 𝐪ë 𝐣𝐞𝐦𝐢 𝐧ë 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭 𝐞 𝐮𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢𝐭 𝐦𝐮𝐧𝐝 𝐭ë 𝐩𝐚𝐫𝐚𝐧𝐝𝐚𝐥𝐨𝐣ë 𝐩ë𝐫𝐡𝐚𝐩𝐣𝐞𝐧 𝐞 𝐬ë𝐦𝐮𝐧𝐝𝐣𝐞𝐬 𝐝𝐡𝐞 𝐭ë 𝐤𝐮𝐫𝐬𝐞𝐣ë 𝐬𝐡ë𝐧𝐝𝐞𝐭𝐢𝐧 𝐭𝐮𝐚𝐣 𝐝𝐡𝐞 𝐣𝐞𝐭ë𝐧 𝐞 𝐭ë 𝐭𝐣𝐞𝐫ë𝐯𝐞.’

  Të dashur studentë!
  Të nderuara kolege e kolegë!

  Pas letrës së parë në fundin e semestrit veror, po Ju drejtohem për së dyti herë, për fat të keq, për shqetësimin e njëjtë që lidhet me rrjedhat akademike në kushte të pandemisë Kovid 19.

  Që në fillim dua t’ju falënderoj për mirëkuptimin dhe kontributin tuaj që bëri që ti përfundojmë me sukses obligimet e semestrit të kaluar dhe realizimin me sukses të fazës së regjistrimit të studentëve të rinj këtë vit.

  Dëshiroj të theksoj se ky kontribut dhe ky bashkëpunim do të duhet të vazhdojë edhe më me sukses, sepse ballafaqimi me efektet e pandemisë Kovid 19, sipas gjitha gjasave, do të vazhdojë edhe gjatë semestrit që kemi përpara.

  Unë jam i sigurtë që ky bashkëpunim do të jetë në nivelin e duhur sikurse edhe deri tani, mirëpo, nisur nga dimensioni i ri i mundshëm i pandemisë në kushte vjeshte dhe duke marrë parasysh përvojën e semestrit të kaluar më duhet të ju lus për një syçelësi dhe korrektësi edhe më të madhe për respektimin e masave parandaluese shëndetësore.

  Higjiena personale, distanca fizike mes nesh dhe sidomos mbajtja e maskave mbrojtëse në fytyrë mbetet obligim i padiskutueshëm gjatë qëndrimit në ambientet e universitetit.

  Vetëm mbajtja e maskës nga të gjithë dhe gjatë gjithë kohës që jemi në ambientet e universitetit mund të parandalojë përhapjen e sëmundjes dhe të kursejë shëndetin tuaj dhe jetën e të tjerëve.
  Për një vit të suksesshëm akademik dhe për të kursyer shëndetin e secilit prej nesh ju ftoj që të gjithë, që me sjelljen tonë, të jemi në nivelin e duhur të përgjegjësive qytetare dhe akademike dhe të respektojmë normat për të cilat bashkë jemi dakorduar.

  Një sjellje e përgjegjshme është më e pakta që mund të bëjmë për njeri-tjetrin dhe do të ishte mirëseardhja më e mirë për studentet e rinj që këtë vit fillojnë jetën akademike në Universitetin ‘Nënë Tereza’, të cilëve u dëshiroj sukses dhe u shpreh mirëseardhjen e ngrohtë në mesin tonë.

  Rektori,
  Aziz Pollozhani

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Përplasje për pushtet në një parti politike në Maqedoni?! Ja detajet..

  Emrat e propozuar për poste në eshalonin e tretë të qeverisë dhe anashkalimi i Forumit Rinor ka ngjallur paknaqësi...

  Zv/Kryeministri i Parë Grubi takon ish kreun e LPK-së

  Nuk ka shumë njerëz të cilët në kohëra të ndryshme të kombit tonë, mbi supet e tyre kanë bartë...

  Vaksina kundër gripit deri në fund të muajit, falas për grupet në rrezik

  Vaksinat kundër gripit sezonal pritet të mbërrijnë në fund të këtij muaji, pas së cilës menjëherë do të filloj...

  Carovska: Këtë vit ekskursionet shkollore nuk janë të lejuara

  Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska sot deklaroi se këtë vit nuk mund të organizohen ekskursione shkollore. “Janë dërguar...