More

  Përfundon rikonstruimi i urës Goce Dellçev

  Rikonstruimi i urës Goce Dellçev ka përfunduar dhe me këtë është normalizuar edhe trafiku.

  Vozitësit të cilët e frekuentojnë këtë rrugë shprehen të kënaqur nga fakti se ditëve të kaluara derisa kanë zgjatur punimet, është shkaktuar një kaos i vërtet, madje duke pritur edhe nga 40 minuta për ta përshkruar rrugën nga Q.T. Mavrovasja deri tek Qeveria apo Postat e Maqedonisë.

  Nga Qyteti i Shkupit shprehen se rikonstuimi i urës në fjalë ka përfunduar në afatin e paraparë, 19 gusht.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Dajak dhe grushta ndaj policisë?! (Video)

  Një rrahje në mes të dy policëve dhe dy qytetarëve ka ndodhur sonte në Ferizaj. Pamjet janë bërë virale ndërkohë...

  Biznesmeni i njohur kosovar ndërron jetë në spitalin e Shkupit

    Drejtori i birrarisë Peja, Ernest Jusufi, ka ndërruar jetë, para disa ditëve në njërin nga spitalet e Shkupit. Dyshohet se...

  Protestuesit kanë vërshuar rrugët e gjashtë qyteteve të Maqedonisë së Veriut

  Në gjashtë qytetet të Maqedonisë së Veriutka filluar protesta kundër shtrenjtimit të paralajmëruar të energjisë elektrike nga Komisioni Rregullator...

  Qeveria e Kosovës vendos t’i hapë kufijtë me vendet fqinjë

  Qeveria e Kosovës, e drejtuar nga Kryeministri Avdullah Hoti, në pajtim me Rregulloren e Punës, ka mbajtur mbledhje korresponduese,...