More

  Pse duhet të studiosh në Shkollën e Mesme të Qytetit të Shkupit “SARAJ”?

  Në një shkollë ku si pjesë e edukimit të nxënësit, konsiderohet nga shume analistë edukimi një nga mënyrat më efektive përsa lidhet me zhvillimin e mëtejshëm në IT të aftësive të tyre individuale, të cilat janë shumë të kërkuara dhe të nevojshme në ditët e sotme të një mjedisi global.

  Gjatë kësaj eksperience si brenda dhe jashtë ambienteve të klasës, udhëtimet me erasmus+ jashtë vendit përmirëson në aftësitë dhe mundësitë e tyre që lidhen me karrierën e tyre.

  Puna në grup
  Marrja e vendimeve dhe aftësia e zgjidhjes së problemeve
  Planifikim, organizim dhe prioritet të detyrave/punëve
  Komunikimin me njërës jashtë dhe brenda shkollës
  Të marrë dhe të përpunojë informacion.
  Në fund ajo cfarë e bën më cilësor një investim shumë të rëndësishëm është se të gjitha ato cka janë përmendur më lart janë kriteret që sot më shumë se kurrë nevojiten dhe vlerësohen nga punëdhënësit e ardhshëm.

  Nëse vizioni i sotëm është të punosh në një ambjent ndërkombëtar atëherë është e nevojshme që cdo nxënës duhet të mendojë të paktën të ketë një eksperiencë edukimi cilësor qoftë kjo kolegj, universitet, studim & punësim, kurse verore apo kurse gjuhe.

  Pse duhet të regjistroheni ne SH.M.Q.SH. “SARAJ”

  Shume institucione edukimi brenda vendit: gjimnaze, kolegje, shkolla gjuhe, vlerësojnë cilësinë e punës tonë dhe na kanë emëruar si përfaqësues të tyre zyrtare në Shkup, andaj ne këshillojmë nxënësit në planet e tyre të edukimit dhe ndihmojmë ata të aplikojnë në institucionet e edukimit që ata përzgjedhin. Roli i përfaqësuesit na bën ne të jemi një urë lidhëse shumë e rëndësishme midis nxënësit– dhe institucionit përfaqësues, dhe kompanive si: Dauti komerc, Alma-M, Uka Komerc etj.

  Pse duhet të zgjidhni SH.M.Q.SH. “SARAJ”

  MotivimPrezencë globale
  Eksperiencë 10 vjecare e kuadrit në fushën e studimit brenda vendit.
  Siguri në të gjitha fazat e aplikimit dhe pranimit në institucionet e përzgjedhura dhe kompanitë gjigjante.
  Akses i shpejtë dhe direkt me institucionet e edukimit lidhur me aplikimet e nxënësit
  Njohuri mbi vendet që përfaqësojmë përsa lidhet me edukimin, mësimit praktik dhe sistemin e punësimit
  Përzgjedhje e kujdesshme e institucioneve
  Staf të dedikuar i cili ofron konsulencë fizibile dhe asistencë praktike në studime dhe jashtë vendit
  Kompetentë në procedurat për kompetecione si ICT Awards Albania, Meet and Code,, Space Tech Convention & NASA Space Apps Challenge Macedonia.

  Ne ju mirëpresim !
  Mirësevini semimaturantë !
  Prof.Burim Rexhepi

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  LSDM: Nikollovski dhe Grubi diskutojnë për bashkëpunim afatgjatë dhe harmonizim programor

  Nga LSDM, në lidhje me takimin midis dy sekretarëve të LSDM dhe BDI, informojnë që: Ne patëm një diskutim konstruktiv...

  Dr. Ilir Hasani me operacion të ri për frakturat e shtyllës kurrizore

  Muaji korrik do të shënohet në analet e Trauma*tologjisë dhe Ortopedisë së Republikës së Maqedonisë së veriut. Mjeku shqiptar...

  Filipçe: Jemi të përgatitur për një skenar edhe më të keq në vjeshtë

  Ministri i shëndetësisë vazhdon të thotë se në vjeshtë Maqedonia mund të përballet me një valë të re të...

  DUFLLA Then Akullin, E Para Në Republikë

  Që nga marsi i këtij viti Qeveria e Maqedonisë së Veriut vendosi për kufizime të lëvizjes së lirë dhe...