More

  Publikohet lista e kompanive që keqpërdorën ndihmën shtetërore

  Qeveria ka bërë publike emrat e kompanive që kanë keqpërdorur ndihmën shtetërore.

  Pronarët e kompanive që janë në listë kanë marr ndihmën shtetërore për vete në vend që tua ndajnë punëtorëve. Në listë nuk saktësohet sa para ka marr secila kompani.

  Bëhet fjalë për 708 kompani të cilat për muajin prill dhe maj kanë marr rreth 385 mijë euro nga shteti për subvencionim të rrogave por nuk janë paguar të punësuarit.

  Kompanitë janë nga sferat e ndryshme dhe në të gjitha komunat.

  Linku: https://vlada.mk/node/22164

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Dr. Ilir Hasani me operacion të ri për frakturat e shtyllës kurrizore

  Muaji korrik do të shënohet në analet e Trauma*tologjisë dhe Ortopedisë së Republikës së Maqedonisë së veriut. Mjeku shqiptar...

  Filipçe: Jemi të përgatitur për një skenar edhe më të keq në vjeshtë

  Ministri i shëndetësisë vazhdon të thotë se në vjeshtë Maqedonia mund të përballet me një valë të re të...

  DUFLLA Then Akullin, E Para Në Republikë

  Që nga marsi i këtij viti Qeveria e Maqedonisë së Veriut vendosi për kufizime të lëvizjes së lirë dhe...

  Tetova në këmbë kundër shtrejtimit të energjisë elektrike, qindra tetovarë në protesta

  Ka filluar protesta e paralajmëruar kundër shtrenjtimit të paralajmëruar të energjisë elektrike nga ana e Komisionit për Energjetikë. Protesta...