More

  Qeveria emëroi drejtorë dhe zv.drejtorë të rinj

  Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot ka emëruar drejtorë, zv.drejtorë dhe anëtarë të këshillave drejtuese në ndërrmarje dhe shoqata aksionare në pronësi të Qeverisë, raporton Shenja.

  Qeveria ka emëruar Amir Shabanin ushtrues të detyrë-drejtor në Fondin për sigurim të depozitave, ndërkaq paraprakisht shkarkoi nga kjo pozitë Borçe Haxhievin. Haxhievin e ka emëruar drejtor në Biron për furnizime publike, duke e shkarkuar paraprakisht Armir Sadikin nga kjo detyrë.

  Qeveria e Maqedonisë së Veriut arriti në përfundim që t’i propozojë Bordit të Drejtorve të Fondit Pensional dhe Invalidor për u.d Drejtor në Fondin Pensional dhe Invalidor të zgjidhet Biljana Jovanovska, ndërsa për u.d zv/drejtor të zgjidhet Shaip Zeneli.

  Qeveria pranoi edhe dorëheqjen e Orhan Ramadanit dhe me kërkesë të tij e shkarkoi nga detyra Drejtor i Fondit për Sigurim Shëndetësor dhe emëroi Faton Ahmeti për u.d drejtor në Fondin për Sigurim Shëndetësor deri në emërimin e një drejtori me konkurs publik jo më gjatë se gjashtë muaj. Në seancën e sotme Qeveria emëroi Besir Deari për u.d zv/drejtor i Policisë Financiare, ndërsa Blerim Idrizi për u.d zv/drejtor në Entin shtetëror për pronësi industriale.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  ASH: Ministria e Shëndetësisë po plaçkitë familjarët e viktimave të Covid-19

  Aleanca për Shqiptarët sërish kritikon Qeverinë për menaxhimin e pandemisë Covid-19.  Nga Aleanca për Shqiptarët thonë se qytetarët kanë...

  Filipçe: Kemi siguruar 833 mijë doza të vaksinave kundër KOVID-19, ja grupet e parë që do të pranojnë vaksinën

  Ministri i shëndetësisë, Venko Filipçe tha se si grupe prioritetit që do të marrin vaksinën do të jenë punëtorët...

  Fotot që po bëjnë xhiron e rrjetit, Joe Biden mban veshur këpucë të ndryshme

  Disa foto të Presidentit të ardhshëm të SHBA-së, Joe Biden po bëjnë xhiron e rrjetit. Ditën e djeshme ai është...

  Konkurs për 280 punësime në postë, ja sa do të jetë rroga (Dokument)

  Postat e Maqedonisë së Veriut kanë shpallur konkurs për punësimin e 280 postierëve. Nuk dihet nëse konkursi është për...