More

  Qeveria vendosi, kafenetë do të punojnë deri në ora 23:00

  Qeveria e Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme e shqyrtoi dhe pranoi rekomandimet e Komisionit për Sëmundje Ngjitëse që të kufizohet orari i punës në objektet hotelerike deri në orën 23:00.

  Kjo masë nuk do të vlejë për lokalet që kryejnë shërbime me porosi dhe po ashtu kufizohet kapaciteti i udhëtarëve në automjetet e transportit publik në 50%. Qeveria po ashtu pranoi edhe rekomandimin që administrata shtetërore, komunat dhe gjyqet, të organizojnë punën me ndërrime, online apo nga shtëpia.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Halk Bank do ta zëvendësojë Eurostandard

  Bordi Drejtues i Postës së Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e sotme e ka pranuar ofertën përfundimtare të Halk...

  Zbukurohet obori i xhamisë në fshatin Raçe

  Sot në fshatin Raçe ka filluar investimi i radhës në Xhaminë e epërme. Bëhet fjalë për rregullimin e oborrit...

  BFI-ja nesër mban zgjedhjet për zgjedhjen e Reisul Ulemas, në garë janë dy kandidatë

  Nga Bashkësia Fetare Islem njoftojnë se gjatë ditës së nesërme me fillim në ora 10:30 minuta në selinë e...

  El Hilali as sivjet nuk i anashkaloi studentët

  Shkup, 17 nëntor – Përkundër situatës së krijuar me pandeminë Kovid 19, OH El Hilal arriti me sukses ta...