More

  Radusha në aksion

  - Marketing -

  Bashkësia Lokale e Radushës sot informon se banorët e fshatit u mblodhën për një aksion vullnetarë për pastrimin e rrugëve. Ky aksion siç duket edhe në foto do të ndihmojë edhe në rritjen e sigurisë në komunikacion pikërisht tani kur vijnë edhe mërgimtarët e shumtë. Aksionet e këtilla veç vijnë e shtohen nëpër fahatrat e komunës së Sarajit, siduket edhe si rezultat i mos angazhimit të organeve kompetente. Më poshtë keni fotot edhe njoftomin e Bashkësisë Lokale Radushë:

  Aktivitet ♻️

  Sot zhvilluam aktivitetin tradicional, ku bëmë pastrimin e rrugës Radushë-Shkup duke larguar pengesat nga vegjetacioni.
  Një falemenderim të thellë për Hasan Zeqirin i cili me traktor, ndihmoi më përshpejtimin e punës.
  Poashtu sot vendosëm që Samir Arifi të pastrojë fshatin nga mbeturinat dhe vegjetacioni,2 herë në javë me rrogë 100€.

  Ju falemenderit për mirkuptimin!
  #vazhdojmë

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Ziberi: Nga 14 të infektuar në Shkup, asnjë nga Saraji

  Nga 14 të infektuarit e rinj ditën e sotme në Shkup, gjashtë janë në Butel, dy në Çair, nga...

  FC “SARAJ” ka një njoftim të rëndësishëm

  NJ O F T I M Shkolla e Futbollit Saraj njofton të gjithë futbollistët përfshi gjeneratën 2004; 2005, 2006, 2007,...

  Para dhe pas! Ja si ka ndryshuar pastërtia e Detit të Zi në Turqi gjatë pandemisë

  Përpos të gjithë izolimit, viktimave dhe infektuarve një nga të mirat që solli kjo pandemi është përmirësimi i cilësisë...

  Qeveria publikoi rregullat e punës për kafenetë dhe restoranet (FOTO)

  Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e 57-të, të mbajtur më 26 maj 2020, solli vendim...

  - Marketing -

  - Marketing -
  - Marketing -