More

  Regjim i veçantë i komunikacionit për shkak të garës ndërkombëtare “Shkupi -2019”

  - Marketing -

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Regjim i veçantë i komunikacionit nesër dhe pasnesër në periudhën prej orës 7:00 deri në orën 17:00 do të vendoset në një pjesë të bulevardit “Goce Dellçev” në Shkup për shkak të garës ndërkombëtare në automobilizëm FIA-CEZ Shpërblimi i Qytetit të Shkupit “Shkupi 2019, në organizim të Federatës Automobilistike.

  “Gara do të zhvillohet në vendin nga udhëkryqi mes bulevardit “Kërste Petkov Misirkov” dhe bulevardit “Goce Dellçev”, drejtë udhëkryqit mes bulevardit “Goce Dellçev” dhe rrugës “Bellasica”, afër mbikalimit të hekurudhës në lindje, në veri vazhdon deri te qarkorja, në jug të udhëkryqit mes rrugëve “Vladimir Komarov” dhe “Bellasicë”. Për këto shkaqe Reparti për Siguri në Komunikacionin Rrugor në periudhën e përmendur do të ndërmarrë masa për regjim të veçantë të komunikacionit, me çka komunikacioni do të rikahëzohet nëpër rrugët anësore”, kumtoi MPB.

  Prej atje apelojnë deri te qytetarët që t’i respektojnë urdhrat të cilat i japin nëpunësit e policisë nëpër rrugët nëpër të cilat do të zhvillohet ngjarja.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Bërns: Fluturimi i aroplanëve për mirëseardhje në NATO shprehje e mbështetjes sonë të përhershme

  Fluturimi i aeroplanëve ushtarak amerikan sot mbi  Shkupin është shpehje e mbështetjes sonë të përhershme për Maqedoninë e Veriut...

  Kim Mehmeti: Mos lejoni të na mbajnë të lidhur si zagarë!

  Shkrimtari dhe publicisti Kim Mehmeti ka reaguar me një shenim në faqen e tij në facebook ndaj sjelljes së...

  Sot përfaqesuesit e Qendrës analitike “Abdilaqim Ademi” patën takim me përfaqësuesit e NDI

  Sot përfaqesuesit e Qendrës analitike “Abdilaqim Ademi” pranë Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Izet Mexhiti dhe z. Pishtar Lutfiu,...

  BDI: Shëndeti në vend të parë, respektoni masat e kujdesit

  Në mbledhjen e sotme të shtabit qëndror zgjedhor të thirrrur nga Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali...

  - Marketing -

  - Marketing -
  - Marketing -