More

  REGJISTRIMI I NXËNËSVE NË AFATIN E DYTË NË SHMQSH “SARAJ” ME 24 DHE 25 QERSHOR

  Rregjistrimi për vitin shkollor 2019/2020 në Sh.M.Q.Sh “ SARAJ”-Shkup do të bëhet në dy drejtime :
  1.GJIMNAZ dhe
  2.EKONOMI

  1.Paraqitja e dytë: 24 dhe 25 qershor 2019 prej 08:00 deri 15:00, ndërsa rezultatet shpallen më 26 qershor 2019

  Në vitin e parë do të regjstrohen 204 nxënës në 6 paralele me mësim në gjuhën shqipe:
  I.Gjimnaz.
  II.Drejtimi ekonomi-juridik dhe tregëti 2 paralele.
  a)Profili arsimor-teknik i ekonomisë 34 nxënës, 1 paralele.
  b)Profili arsimor-administratë biznesi 34 nxënës, 1 paralele (profil i ri për vitin 2019/2020)

  – Dokumentet e nevojshme:

  1. Fletëparaqitje për regjistrim (sigurohen nga shkolla, gjatë aplikimit)
  2. Dëftesat origjinale të klasës VI, VII, VIII dhe IX
  3. Çertifikata e lindjes (pa marrë parasysh datën e dhënies).

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  “Shvercerat”: Pse e larguat Mukin? Shkupi është i Shkupit

  Largimi i Muharem Bajramit nga FC Shkupi ka sjell pakënaqësi të mëdha në opinionin sportiv në vend. Përveç reagimeve...

  Daçiq: Hashim Thaçi do të arrestohet 99 përqind

  Ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq, ka thënë se Dhomat e Specializuara të Kosovës janë të gatshme për...

  Filipçe: Janari pritet të jetë periudha më e rrezikshme

  Ministri i shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, Venko Filipçe theksoi se muaji janar i vitit të ardhshëm do të...

  Aksident rrugor në RMV, 17 të lënduar

  Në një aksident trafiku që ka ndodhur në rrugën Shtip – Radovish janë lënduar 17 persona. Aksidenti që ka ndodhur...