More

  Sa bukur duket parku modern në mes të Çairit. (FOTO)

  PËR T’U PËRSHËNDETUR 👏


  Parku i ri në Fushë Topanë kënaqësi për sytë dhe vendi më i ri i argëtimit për fëmijët e lagjes

  Revitalizimi i parkut më të madh në lagjen Fushë Topanë është edhe një fryt i bashkëpunimit ndërinstitucional mes Komunës së Çairit, Qytetit të Shkupit dhe Ndërmarrjes Publike “Parqet dhe gjelbërimet”. Me proces të koordinuar pune arritëm sëbashku t’ia rikthejmë bukurinë kësaj lagje dhe t’ia rikthejmë Çairit imazhin si njëra nga komunat më të gjelbërta.

  Për të shijuar shtresën e re të gjelbërt në sipërfaqe të përgjithshme prej
  9 121 m2, si Komunë e Çairit në dispozicion të qytetarëve vendosëm: korsi të reja për lëvizjen e qytetarëve, lojëra për fëmijë, ulëse parku dhe shporta për mbeturina. Poashtu dëgjojmë me vëmendje edhe çdo kërkesë të qytetarëve në këtë drejtim.

  Bashkë me kryetarin e Qytetit të Shkupit dhe drejtorin Ardijan Muça do të vazhdojmë hapat e përbashkëta të realizimit të projekteve për përkujdes ndaj ambientit jetësor dhe përmirësim të cilësisë së jetës së qytetarëve. Le ta gëzojnë banorët dhe le jetë ky park vend i freskisë dhe gjallërisë fëmijërore.

   

  /Derveni.info

   

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Tetova në këmbë kundër shtrejtimit të energjisë elektrike, qindra tetovarë në protesta

  Ka filluar protesta e paralajmëruar kundër shtrenjtimit të paralajmëruar të energjisë elektrike nga ana e Komisionit për Energjetikë. Protesta...

  Protesta në disa qytete të Maqedonisë kundër rritjes së çmimit të energjisë elektrike

  Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) para një jave ka publikuar informacionin se do të rritet çmimi i energjisë elektrike...

  Mohohet që vëllezërit nga Peja që vdiqën ishin të prekur me COVID-19

  Dy vëllezër nga Novosella e Pejës kanë ndërruar jetë brenda një nate. 85 dhe 78 vjeçari u raportua se kanë...

  Maqedonia e para me vdekje nga Covid19 në Ballkan

  Të dhënat flasin se Maqedonia e Veriut gjendet në mesin e 10 vendeve të Evropës sipas numrit të vik...