More

  ShKA “Drita e Dervenit” me Mirënjohje përkujtoi Alush Hamidin

  Mbrëmë me 21 gusht 2020 në sheshin e Flamurit në Saraj të Shkupit, SHKA. “Drita e Dërvenit” kremtoi vit jubilar në organizimin e Festivalit Ndërkmbëtar “SARAJ FEST” – 2020.

  Me rastin e 10 vjetorit të këtij manifestimi pos ansambleve pjesëmarrëse, institucioneve dhe sponzorëve që e ndihmuan këtë eveniment, ishte për çdo përshëndetje ndarja e mirënjohjes dhe pllaketës post mortum për z. Alush Hamidi si ikonë dhe personalitet i dalluar në motivimin, avansimin, zhvillimin dhe kultivimin e thesarit kulturor ndër shqiptarët e RMV-së.

  Ky gjest fisnik nga Drejtori z. Azbi Shaipi dhe Organizatorët e Festiivalit, u përshëndet nga përfaqësuesit e Ministrisë së Kulturës në RMV, Kryetarit të Komunës Saraj z. Blerim Bexheti sidhe u prit me duartrokitje frenetike nga publiku artdashës dhe mbar antarët e ansambleme pjesëmarëse në këtë revial kulturor.

  Kështu siç ditën ta nderojnë dhe përkujtojnë veprën e të madhit Alush Hamidi, duke ju dëshiruar suksese në të ardhmen, uroj që ky ansambël me peshë dhe vlerë, poashtu të nderohet dhe kujtohet brez pas brezi nga i gjithë populli, shkruan në një postim Daim Hiseni-Walteri.

  /Derveni.info

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  LETËR E REKTORIT TË UNT-së, Prof. Dr. AZIZ POLLOZHANI DREJTUAR STUDENTËVE

  '𝐕𝐞𝐭ë𝐦 𝐦𝐛𝐚𝐣𝐭𝐣𝐚 𝐞 𝐦𝐚𝐬𝐤ë𝐬 𝐧𝐠𝐚 𝐭ë 𝐠𝐣𝐢𝐭𝐡ë 𝐝𝐡𝐞 𝐠𝐣𝐚𝐭ë 𝐠𝐣𝐢𝐭𝐡ë 𝐤𝐨𝐡ë𝐬 𝐪ë 𝐣𝐞𝐦𝐢 𝐧ë 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭 𝐞 𝐮𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢𝐭 𝐦𝐮𝐧𝐝 𝐭ë...

  Nga mesnata, çmime të reja të derivateve të naftës

  Komisioni Rregullator për Energjetikë gjatë ditës së sotme pritet të publikoj çmimet e reja të derivateve të naftës të...

  Audi prezanton A3 Sportback 30 G-Tron

  Audi ka prezantuar A3 Sportback të ri, i cili mund të drejtohet jo vetëm me benzinë, por edhe me...

  Nesër votimi i zëvendësministrave

  Kuvendi i Maqedonisë së Veriut nesër do të zhvillojë seancën për zgjedhjen e zëvendësministrave në Qeverinë e re të...