More

  “Sportistët, krenaria e shtetit”, a e meritojnë titullin ambasadorë të një vendi

  - Marketing -

  Sporti dhe sportistët janë ambasadorët më të mirë të një shteti. Por a u mundëson shteti stërvitje, udhëtime dhe gjithçka që u nevojitet? A interesohen autoritetet dhe sponsorët për ta?

  Kampioni në karate, Berat Jakupi, në “EU Click” tha se sportistët e meritojnë titullin ambasador të një vendi.

  Atletja Drita Islami hapur foli edhe për atë që te sportistët ka edhe xhelozi, posaçërisht tek ata që janë konkurrentë.

  Porosia e këtyre sportistëve është që rezultatet e arritura nuk bëhen brenda natës por arrihen me shumë stërvitje dhe duke hequr dorë nga shumë gjëra. Andaj, federatat e sportit dhe shteti duhet në mënyrë shtesë të vlerësojë mundin e tyre.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Vjosa Osmani tregon se a do ta braktisë LDK-në

  Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, tha se nuk do të largohet nga LDK-ja, edhe pas zhvillimeve të...

  KoronaVirusi: Infektohet një kryetar komune

  Virusi Korona po merr vrull në vendin tonë dhe politikanët nuk janë imun ndaj saj. Kryetari i parë i...

  A ka funksionarë shtetrorë të infektuar me Covid19?! Përgjigjet Ministri..

  Asnjë person i emëruar apo i zgjedhur në Qeveri nuk është në grupin te të cilët ekziston indikacion për...

  Maqedoni: Mijëra puntorë mbeten të pa punë

  Gati 15,000 punëtorë të hotelierisë janë larguar nga puna që nga paraqitja e koronavirusi. Hotelierët njoftojnë se nuk do...

  - Marketing -

  - Marketing -
  - Marketing -