More

  Subvebcione për stufa me peleta

  U hap thirja publike për kompenzimin e një pjese të harxhimeve për blerjen e stufave me pelet. Për këtë masë janë parashikuar 30 milion denarë nga Buxheti i Ministrisë së Ekonomisë. Ne subvencionojmë 50% të harxhimeve për blerjen e stufave me pelet, por jo më shumë se 25,000 denarë. Për herë të parë, gjysma e fondeve, pra 15 milion denarë do të ndahen vetëm për qytetarët me të ardhura të ulta, njoftoi Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Dr. Ilir Hasani me operacion të ri për frakturat e shtyllës kurrizore

  Muaji korrik do të shënohet në analet e Trauma*tologjisë dhe Ortopedisë së Republikës së Maqedonisë së veriut. Mjeku shqiptar...

  Filipçe: Jemi të përgatitur për një skenar edhe më të keq në vjeshtë

  Ministri i shëndetësisë vazhdon të thotë se në vjeshtë Maqedonia mund të përballet me një valë të re të...

  DUFLLA Then Akullin, E Para Në Republikë

  Që nga marsi i këtij viti Qeveria e Maqedonisë së Veriut vendosi për kufizime të lëvizjes së lirë dhe...

  Tetova në këmbë kundër shtrejtimit të energjisë elektrike, qindra tetovarë në protesta

  Ka filluar protesta e paralajmëruar kundër shtrenjtimit të paralajmëruar të energjisë elektrike nga ana e Komisionit për Energjetikë. Protesta...