More

  Të dielën organizohet vizitë 1 ditore në Luginën e bukur të Leshnicës

  Klubi Malor “Gryka e Dervenit” këtë të dielë me 01 Nëntor 2020 organizon ecje rekreative në Malin Sharr rrespektivisht në Luginën e Leshnicës e cila njihet si atraksion turistik dhe si lugina më e bukur në vendin tonë.

   

  Foto: Leshnica në dimër

  Shtegu i planifikuar fillon nga fshati Bozovcë me një kohëzgjatje rreth 3 orësh të sjell deri në luginën e Leshnicës e cila gjendet në një lartësi mbidetare prej 1480m.

  Foto: Sharri në vjeshtë

  Leshnica vizitohet në gjitha stinët, por këtë periudhë koloriti i Vjeshtës e bën atë edhe më të veçantë për ta vizituar. Ejani dhe vizitojeni, nuk do zhgënjeheni nga bukuritë e Leshnicës.

  Takimi do te behet ne ora 07.00 tek Marketi Saraj 2, Saraj

  Pjesëmarrësit duhet të kenë kondicion mesatar fizik dhe dëshirë për eksplorim të natyrës.

  • Pikënisja: Fshati Bozovcë- 1350m

  • Pika më e lartë: Ujëvara e Leshnicës- 1560m

  • Kohëzgjatja e shtegut: 3h një drejtim

  • Gjatësia e shtegut: 8 km një drejtim

  • Vështirësia e shtegut: 3/5

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Ja sa do të kushtoj vaksina kundër COVID19

  Vaksina e koronavirusit, e cila është duke u zhvilluar nga Universiteti i Oksfordit në bashkëpunim me Astra Zeneka, do...

  MAQEDONI E VERIUT: USHTARËT DO TË KUJDESEN PËR SIGURINË NË SPITALE

  Pjesëtarët e Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut, të paarmatosur, do të ndihmojnë institucionet dhe punonjësit shëndetësorë në...

  Tetovë: Paraqiten grabitës të armatosur me maska

  Dy persona me maska dhe armë kanë vjedhur para nga një bastore në fshatin Tearcë të Tetovës. Policia nuk...

  UNT: Mr. Blerant Ramadani prezantoi punimin me temë: “Gjenerimi i vitit tipik meteorologjik për implementim në sistemet fotovoltaike”

  Universiteti "Nënë Tereza" në Shkup vazhdon me organizinin e “Brown Bag Seminar Series" si një praktikë e re pranë...