More

  UKA-KOMERC ka një njoftim të rëndësishëm

  - Marketing -

   

  K O M U N I K A T Ë

  Distancim nga keqpërdorimi i logos – UKA-KOMERC Saraj, Shkup

  UKA-KOMERC SHPKNJP Saraj, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut, fuqishëm distancohet nga përdorimi i kundërligjshëm i logos dhe markës tregtare, shenjës së prejardhjes dhe shenjës gjeografike të UKA-KOMERC SHPKNJP Saraj, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut, në produkte të cilat po distribuohen në tregun e Republikës së Kosovës, në emër të kompanisë sonë, pa marrë paraprakisht autorizimin tonë.

  Kemi mësuar se persona të caktuar, që nuk janë të organizuar në një subjekt juridik, pa dijeninë dhe autorizimin, e nga ana tjetër, në emër të UKA-KOMERC SHPKNJP Saraj, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut, po distribuon produkte, duke përdorur në mënyrë të kundërligjshme logon, markën tregtare, shenjën e prejardhjes dhe shenjën gjeografike të UKA-KOMERC SHPKNJP Saraj, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut në tregun e Republikës së Kosovës.

  UKA-KOMERC SHPKNJP Saraj, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut, rikujton konsumatorët dhe publikun e gjerë se nga viti 2000 deri në vitin 2017, ka eksportuar produktet e veta në tregun e Republikës së Kosovës. Që nga viti 2017, produktet e UKA-KOMERC SHPKNJP Saraj, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut, nuk distribuohen në territorin e Republikës së Kosovës.

  Të drejtat e prodhimit dhe distribuimit të produkteve të UKA KOMERC SHPKNJP Saraj, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut, si dhe përdorimin e logos, markës tregtare, dizajnit industrial dhe të gjitha përmbajtjeve për plasmanin e produkteve tona, i takojnë vetëm e vetëm UKA KOMERC SHPKNJP Saraj, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut. Përmbajtjet janë të mbrojtura me ligjet që janë në fuqi, e që kanë të bëjnë me pronësinë industriale. Ato nuk guxon të keqpërdoren, riprodhohen, distribuohen, modifikohen, të komunikohen publikisht, të dorëzohen, apo të transformohen.
  Për arsyet e përmendura më lart, ju informojmë dhe distancohemi nga çdo produkt që për momentin distribuohet në Republikën e Kosovës, e që mban logon, markën tregtare, shenjën e prejardhjes dhe shenjën gjeografike të UKA-KOMERC SHPKNJP Saraj, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut, dhe ju këshillojmë që mos blini produkte të tilla, sepse ato nuk janë produkte të autorizuara nga kompania jonë.
  UKA-KOMERC SHPKNJP Saraj, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut mbetet në dispozicionin tuaj për informacione plotësuese në lidhje me këtë çështje.

  Kontaktet:
  Adresa: rr.1 nr.192 Lubin-Saraj 1000 Shkup
  Tel.:+389(0)2 2057 700
  E-mail: ukakomerc@hotmail.com / info@ukakomerc.com.mk
  Web: www.ukakomerc.com.mk
  Fb: @UKAkomercOfficial

  Shkup Uka Komerc
  17.06.2020

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Shtetasve të Maqedonisë u ndalohet plazhi më i afërt?! Ja detajet..

    Greqia do të çelë sezonin turistik më 1 korrik ku hyrja në pikat kufitare do të bëhet në bazën...

  Bjeshkatarët maqedonas riemërojnë toponimet shqiptare në Korab

  Është e vërtetë që një pjesë e madhe e toponimeve të fshatrave të banuara vetëm me shqiptarë, sot e...

  Goditet me veturë në Tetovë gazetarja e Klan Maqedoni

  Në orët e pasditës, në Rrugën e Ilindenit në Tetovë, në afërsi të selisë së Klan Maqedoni, duke kryer...

  Ish drejtori i LSDM-së merret në pyetje në polici

  Ish-drejtori i Fondit për Sigurim Shëndetësor, Den Donçev sot është marrë në pyetje në polici. Në Stacionin Policor në Karposh...

  - Marketing -

  - Marketing -
  - Marketing -