More

  Viti i ri shkollor, Ademi: Deri në klasën e tretë mësim me prezencë fizike, të tjerët online

  Ministri i Arsimit, Arbër Ademi, në një konferencë për shtyp pas takimit që pati me ministrin e Shëndetësisë, Venko Filipçe tha se mësimi për vitin e ri shkollor do të bëhet sipas propozimit të Komisionit të Sëmundjeve Ngjitëse, ku mësimi deri në klasën e tretë do të zhvillohet në prezencë duke respektuar protokollet, kurse klasat e tjera do të zhvillojnë mësim online. Përjashtim nga mësimi online do të ketë edhe për fëmijët në shkollat ku ka pak nxënës dhe ku mund të respektohet distancimi mbi 1.5 metër. Për mësimin me prezencë fizike duhet të merret edhe pëlqimi i prindërve. Ndërsa në komunat ku ka më pak nxënës dhe mund të zhvillohet me prezencë fizike, komunat duhet të dërgojnë kërkesë në ministri dhe më pas qeveria do të vendosë për hapje apo jo të asaj shkolle, por edhe në këtë rast duhet të merret pëlqimi i prindërve.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Festim Halili jep lajmin e madh! Kalon në qeveri projekti  hekurudhor Kërçovë – Shqipëri

  Drejtori i Ndërmarrjes Publike “Hekurudhat e Maqedonisë – Infrastruktura”, bën të ditur se ka kaluar në Komisionin ekonomik të...

  Lëvizja BESA pavarësohet nga LSDM, do të veprojnë veçmas në Kuvend

  Deputetët e Lëvizjes BESA e kanë njoftuar kryeparlamentarin Talat Xhaferi se do të veprojnë veç në Kuvend dhe nuk...

  LETËR E REKTORIT TË UNT-së, Prof. Dr. AZIZ POLLOZHANI DREJTUAR STUDENTËVE

  '𝐕𝐞𝐭ë𝐦 𝐦𝐛𝐚𝐣𝐭𝐣𝐚 𝐞 𝐦𝐚𝐬𝐤ë𝐬 𝐧𝐠𝐚 𝐭ë 𝐠𝐣𝐢𝐭𝐡ë 𝐝𝐡𝐞 𝐠𝐣𝐚𝐭ë 𝐠𝐣𝐢𝐭𝐡ë 𝐤𝐨𝐡ë𝐬 𝐪ë 𝐣𝐞𝐦𝐢 𝐧ë 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭 𝐞 𝐮𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢𝐭 𝐦𝐮𝐧𝐝 𝐭ë...

  Nga mesnata, çmime të reja të derivateve të naftës

  Komisioni Rregullator për Energjetikë gjatë ditës së sotme pritet të publikoj çmimet e reja të derivateve të naftës të...