More

  𝐔𝐍𝐈𝐕𝐄𝐑𝐒𝐈𝐓𝐄𝐓𝐈 “𝐍Ë𝐍Ë 𝐓𝐄𝐑𝐄𝐙𝐀” 𝐍Ë 𝐒𝐇𝐊𝐔𝐏 𝐇𝐀𝐏 𝐃𝐘𝐄𝐑𝐓 𝐏Ë𝐑 𝐒𝐓𝐔𝐃𝐄𝐍𝐓Ë𝐓 𝐏𝐎𝐓𝐄𝐍𝐂𝐈𝐀𝐋

  Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup e gatshme për të mirëpritur të gjithë studentët potencial që duan të vazhdojnë karrierën e tyre studimore në platformën akademike pranë UNT-së, gjatë vitit akademik 2021/2022.
  UNT siç dihet, në pesë fakultetet e saj, përmban ekskluzivisht drejtime deficitare, që kërkohen në tregun e punës dhe atë me 28 drejtime atraktive në gjuhën amtare. Konkursi i regjistrimit të afatit të parë përmban 1390 vende aplikimi.
  Për shkak të parandalimit të përhapjes së virusit COVID-19, Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup do të bëjë pranimin e dokumenteve për studentët e rinjë, nga data 𝟐𝟓.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟏 deri më 𝟑𝟎.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟏 në vendet caktuara nga UNT, si në vijim:
  𝐑𝐞𝐤𝐭𝐨𝐫𝐚𝐭 (Ndërtesa e Lidhjes së sindikatave të RMV-së)
  👉Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës 👷‍♂
  👉Fakulteti i Shkencave Teknike 📈📊
  👉Fakulteti i Shkencave Informatike 💻⌨📡
  𝐎𝐛𝐣𝐞𝐤𝐭𝐢 𝐁 (sh.f. Kongresi i Manastirit)
  👉Fakulteti i Shkencave Sociale 👩‍📚📸
  👉Fakulteti i Shkencave Teknologjike 👩‍🔬
  *𝐕Ë𝐌𝐄𝐍𝐃𝐉𝐄:
  𝐑𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐢𝐦𝐢 𝐢 𝐤𝐨𝐧𝐤𝐮𝐫𝐬𝐢𝐭 𝐩ë𝐫 𝐫𝐞𝐠𝐣𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐦 𝐭ë 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭𝐞𝐯𝐞 – 𝟐𝟎𝟐𝟏/𝟐𝟎𝟐𝟐 𝐧ë 𝐚𝐟𝐚𝐭𝐢𝐧 𝐞 𝐈-𝐫ë
  ◾️Aplikimi (paraqitja e kandidatëve) 𝟐𝟓-𝟑𝟎 𝐆𝐮𝐬𝐡𝐭
  ◾️Shpallja e rezultateve preliminare 𝟎𝟏 𝐒𝐡𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫
  ◾️Shpallja e vendimit për pranim të kandidatëve 𝟎𝟑 𝐒𝐡𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫
  ◾️Regjistrimi i kandidatëve 𝟎𝟔-𝟏𝟎 𝐒𝐡𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫
  Stafi akademik dhe administrativ është në shërbimin tuaj, jeni të mirëseardhur në tempullin e diturisë nga se e ardhmja ndërtohet tek ne.
  Për më shumë ndiq: www.unt.edu.mk
  Apo konkursin e plotë të regjistrimit: https://bit.ly/3xQrdJn

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Protesta për tragjedinë në Tetovë, kërkohet përgjegjësi dhe drejtësi

  Në Tetovë po mbahen protesta si shenjë revolte ndaj zjarrit që dogji spitalin modular në Tetovë. Protestuesit thonë se...

  Largimi i Salah nga Liverpool, Klopp: Nuk jam i përfshirë në këtë proces

  Traineri i Liverpoolit nuk dha asnjë informacion në lidhje me rinovimin e kontratës së Mohamed Salah. “E vetmja gjë që...

  Komuna Saraj me njoftim të rëndesishëm për banorët

  Ditëve të fundit vërehet një fenomen i ndezjes së zjarreve bujqësore por edhe deponive të egra gjithandej teritorit të...

  BDI zbulon slloganin për Zgjedhjet lokale – Zgjidh Jetë, Voto Blertë

  “Zgjidh Jetë, Voto Blertë”- është sllogani i Bashkimit Demokratik për Integrim për zgjedhjet e ardhshme lokale që do të...