More

  Çmime të reja të derivateve të naftës

  Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE), miratoi vendimin, me të cilin kryhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 2,24 % në raport me vendimin e datës 3.1.2022.
  Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-95 dhe ЕUROSUPER BS-98 rriten për gjysmë denarë, ndërsa çmimet e shitjes me pakicë të ЕURODIZELIT (D-Е V) dhe VAJIT EKSTRA TË LEHTË PËR AMIVSËRI (ЕL-1) rriten për 2,00 denarë/litër.

  Nga data 11.1.2022, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:
  Benzinë për motorë EUROSUPER BS – 95 75,50 (denarë/litër)
  Benzinë për motorë EUROSUPER BS – 98 77,50 (denarë/litër)
  Naftë për motorë EURODIZEL BS (D-E V) 67,50 (denarë/litër)
  Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 67,50 (denarë/litër)

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Vazhdon seanca për zgjedhjen e Qeverisë së re

  Në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut është duke u zhvilluar dita e dytë e diskutimit për Qeverinë e re. Pas...

  1 348 raste, 8 të vdekur nga KOVID-19 në Maqedoninë e Veriut

  Ministria e Shëndetësisë ka informuar se në 24 orët e fundit janë bërë 6 141 testime ndërsa janë regjistruar...

  Rregullohet dhe zbukurohet hyrja e fshatit Kopanicë

  Fshati Kopanicë i Sarajit dhe banorët kanë shfrytëzuar ditë të ngrohta për rregullimin e hyrjes së fshatit. Rrespektivisht banorët...

  Kolonë e gjatë me kilometra në Kodrën e Diellit

  Koha e bukur me diell dhe temperaturat e përshtatshme sot kanë nxitur banorët e Maqedonisë që në numër tejet...