More

  Nxënësit e ShMQSh“Saraj” realizojnë mësimin praktik në Klinikën Universitare të Radioterapisë dhe Onkologjisë

  Nxënësit e ShMQSh“Saraj”-Shkup, drejtimi shëndetësor-infermieri (motër medicinale) realizojnë mësimin praktik në Klinikën Universitare të Radioterapisë dhe Onkologjisë në Shkup.

  📢🏩💉Praktika profesionale është hartuar për t’iu dhënë nxënësve formim dhe përgatitje profesionale më të plotë. Nxënësve, për njohuritë e marra, iu jep një dimension të ri dhe i përgatit ata për të hyrë në tregun e punës.

  📢🏩💉Praktika profesionale ndihmon nxënësin në zhvillimin e të kuptuarit të marrëdhënieve njerëzore dhe për të mësuar për të punuar me të tjerët si një anëtar i një ekipi.

  📢🏩💉Praktikanti gjithashtu kryen të gjitha funksionet e mjekut që merr pjesë, por domosdoshmërisht nën drejtimin e një specialisti të kualifikuar.

   

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Vazhdon seanca për zgjedhjen e Qeverisë së re

  Në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut është duke u zhvilluar dita e dytë e diskutimit për Qeverinë e re. Pas...

  1 348 raste, 8 të vdekur nga KOVID-19 në Maqedoninë e Veriut

  Ministria e Shëndetësisë ka informuar se në 24 orët e fundit janë bërë 6 141 testime ndërsa janë regjistruar...

  Rregullohet dhe zbukurohet hyrja e fshatit Kopanicë

  Fshati Kopanicë i Sarajit dhe banorët kanë shfrytëzuar ditë të ngrohta për rregullimin e hyrjes së fshatit. Rrespektivisht banorët...

  Kolonë e gjatë me kilometra në Kodrën e Diellit

  Koha e bukur me diell dhe temperaturat e përshtatshme sot kanë nxitur banorët e Maqedonisë që në numër tejet...