More

  Për një vit në krye të Teatrit shqiptar për fëmijë dhe të rinj-Shkup, Dijana Toska bën revolucion apsolut

  Sot bëhen një vit që kur znj.Dijana Toska mori në drejtim Teatrin shqiptar për fëmijë dhe të rinj-Shkup, njofton derveni.info.

  1. Pastrimi i thellë i teatrit;
  2. Rregullimi dhe pastrimi i pjesës të kanalizimit nga ana e oborrit të brendshëm të teatrit (në çdo rreshje të shiut, bodrumi i teatrit përmbyteshte, tani nuk hyn një pikë ujë);
  3. Punësimi i shtatë aktorëve;
  4. Realizimi i dy premierave;
  5. Bërja e planit vjetor për punësim për vitin 2022 ( marrja e mendimit pozitiv nga MSHIA tash pritet edhe nga MF);
  6. Pastrimi komplet i sallës të administratës dhe përshtatja e saj për punë (janë hequr dhe paketuar të gjitha gjërat të cilat nuk janë të nevojshme)
  7. Përgaditja e planit për punën e teatrit përfshirë projektet e rradhës (presim rezultatet nga MK për projektet që do të financohen-5 të dërguara me prioritet);
  8. Kompletimi i akteve të ndryshme dhe sjellja e disa rregulloreve;
  9. Risjellja e shfaqjeve duke i ftuar nxënësit e shkollave fillore të komunave të ndryshme (pa pagesë);
  10. Harxhimet e telefonit celular të cilën tash e përdor si zyrtar (të paguara privatisht);
  11. Zero harxhime për shërbime gastronomike;
  12. Mbështetje për projektet të cilët të rinjtë duan të i realizojnë.

   

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Alarm në qendër të Shkupit

  Televizioni Klan Maqedoni para pak minitash ka raportuar se eshte bllokuar një pjesë e qendrës së Shkupit. Ja edhe postimi...

  Alternativa pritet të marrë 2 ministra 3 zv/ministra dhe 25 drejtori

  Bekim Sali nga Alternativa për TV21 është deklaruar në lidhje me zërat se Alternativa synon të merr Ministrinë e...

  Austri, 7 mijë euro gjobë ose burg për ata që refuzojnë vaksinën

  Ata që refuzojnë vaksinimin në Austri pasi masa për vaksinimin e detyrueshëm të hyjë në fuqi do të gjobiten...

  Ambasada e Gjermanisë në Shkup jep njoftimi, nga ky muaj do të ndryshojnë terminet për viza pune

  Ambasada e Gjermanisë në Shkup njofton se nga muaji shkurt do të ndryshojnë terminet për viza pune dhe se...