More

  Protesta në Bukoviç, kërkohet që në fillim të rregullohet kanalizimi, pastaj asfaltimi i rrugës

  Qytetar: Ja ku rri pisllëku. Kjo është.

  TV21: Njëra prej këtyre është lart?

  Qytetar: Kjo është lart. E shikon këtë gypin këtu që shkon në atë anë. Ky gyp është lart.

  TV21: Prej kur është bërë kanalizimi ju nuk jeni lidhur në këtë rrjet, pse nuk jeni lidhur?

  Qytetar: Nuk mund të lidhemi.

  TV21: Çfarë kërkoni tani?

  Qytetar: Kërkojmë që të bëhet më thellë kanali dhe të mundemi të lidhemi. Duhet të ngritet 2 metra e gjysmë, ndërsa është i ngritur 1.80. Edhe ne nuk kemi shans. Jemi 27-28 shtëpi nuk e di sa jemi krejt.

  TV21: Çfarë mendoni të bëni, do të protestoni deri sa të rregullohet kjo?

  Qytetar: A ta merr mendja pse jo.

  Qytetar: Këtu ka shumë, por nuk duan të dalin. Ne nuk kemi asgjë kundër askujt. Jemi kundër atij që e ka bo.

  Qytetar: Duhet me i dhanë udhëtim pa udhëtim nuk bëjmë. Çdo herë që duhet me i dhanë udhëtim vijnë duke u ngrit gypat lart. Edhe këtu ka kaskadë, deri këtu kanë ardhur drejt, këtu e kanë ndreq kaskadën 70cm. Me këto 70cm që e kanë ngritur kaskadën ne nuk mund të lidhemi ne këtu 20 shtëpi. Nuk ka shanse me u lidh në kanalizim për shkak se vendi është lart, ndërsa ne jemi poshtë me shtëpi”.

  TV21: Për sa shtëpi bëhet fjalë?

  Qytetar: 26 shtëpi një mëhallë.

  Qytetari në parapvi: Prej te xhamia teposhtë, hiç të mos nisë asfalt. Se si të nisi të vijë deri aty –  hë edhe pak hë edhe pak…

  TV21: Tash po shtojnë asfalt të ri, ju nuk po i lejoni?

  Qytetar: Ne nuk i lejojmë pasi që si të shtrohet asfalti i ri, atëherë ne nuk mund ta prishim asfaltin me që ta gërryejmë për ta bërë rrjetin.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Vazhdon seanca për zgjedhjen e Qeverisë së re

  Në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut është duke u zhvilluar dita e dytë e diskutimit për Qeverinë e re. Pas...

  1 348 raste, 8 të vdekur nga KOVID-19 në Maqedoninë e Veriut

  Ministria e Shëndetësisë ka informuar se në 24 orët e fundit janë bërë 6 141 testime ndërsa janë regjistruar...

  Rregullohet dhe zbukurohet hyrja e fshatit Kopanicë

  Fshati Kopanicë i Sarajit dhe banorët kanë shfrytëzuar ditë të ngrohta për rregullimin e hyrjes së fshatit. Rrespektivisht banorët...

  Kolonë e gjatë me kilometra në Kodrën e Diellit

  Koha e bukur me diell dhe temperaturat e përshtatshme sot kanë nxitur banorët e Maqedonisë që në numër tejet...