More

  UNT hap konkurs për transferim të studentëve në ciklin e parë studimor

  Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup hapë 𝑲 𝑶 𝑵 𝑲 𝑼 𝑹 𝑺 – për transferim të studentëve në ciklin e parë të studimeve në fakultetet dhe njësitë akademike të Universitetit “Nënë Tereza“ në Shkup për vitin akademik 2020/2021.

  Afatet e paraqitjes për transferimin dhe regjistrim në UNT:

  Paraqitja e kandidatëve (aplikimi): 25.01 – 01.02.2021
  • Sjellja e vendimeve përfundimtare: 03. – 04.02.2021
  • Regjistrimi i kandidatëve: 04.-08.02.2021 (në varësi nga ajo janë pranuar ose jo
  Aktvendimet nga MASH)

  Për më shumë detaje ndiq linkun e konkursit: https://bit.ly/2Y5iOm0

  Burger

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Delegacion i ‘El Hilal’ takim me kreun e qytetit të Shkupit

  Një delegacion i El Hilalit i përbërë nga Behixhudin Shehapi, kryetar, Talat Sadiku, nënkryetar dhe Ali Sadiku, sekretar u...

  Gjermania i dha lamtumirën Angela Merkel me gjashtë minuta duartrokitje të vazhdueshme

  Gjermania i dha lamtumirën Angela Merkel me gjashtë minuta duartrokitje të vazhdueshme. Gjermanët e zgjodhën atë për t’i udhëhequr, dhe...

  726 raste të reja, 368 të shëruar dhe shtatë të vdekur nga KOVID-19

  Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë bërë 3 144 testime ndërsa janë regjistruar 726...

  Boban Iliq përfundimisht hyn në burg

  Boban Iliq përfundimisht hyn në burg. Siç bëri me dije për TV SHENJA zëvendës drejtori i burgut të Kumanovës...